Sence arabası arızalanmış olabilir mi? Bu tür tipler kendilerini manipülatör sandığı için kaseden sallıyor bir şeyler. Arabası arızalansa bile dediğin gibi seninle alakalı bir mesele değil.
Vallahi bu tipte bir dallamaya dozunda bile alttan alırsan zeytinyağı gibi üzerine çıkar. Bu tür insanlar genellikle durdurulamaz güç konumunda görür kendilerini, engelle karşılaştıklarında kabuklarına çekilirler. Tabii insanın daha önce konuşmadığı bir üslupsa çok sırıtacaktır ama bir telefon görüşmesiyle halledebilir gibi konu sahibi. Karşı taraf konu sahibini sindirdiğini düşünürse daha fazla üzerine gelebilir.
Hocam dediğim gibi ağzınıza yakışan bir üslup değilse ancak mesaj yoluyla halledebilirsiniz gibi. Sen kendini ne zannediyorsun da bana emir veriyorsun, mal benim ev benim; nereye geliyorsun da neyi alıyorsun gibi cümleler bence haddini bildirir karşınızdakine. Eğer küfürlü falan konuşursa da suç duyurusunda bulunursunuz. Ama hali hazırda karşı çıkmayıp engellediyseniz, yarın kapınız çalarsa camdan bir elemanın arabası orada mı diye bakın, arayın polisi gelsin götürsün lavuğu.