Sahininden üstünde zorla takas yapmaya çalışan birine ne yapılır?

Dediğim gibi takas olmayacağını söylersiniz, baktınız laftan anlamıyor polisi ararsınız. Başka yapabileceğiniz pek bir şey yok.

Zaten genel olarak blöf yaptığını düşünüyorum. Gerçekten serseri değilse tabii. 20 km yolu gelecek daire bilmiyor bir şey bilmiyor gelir döner anca. Ama sıkıntılı tipe denk geldiysem diye bu konuyu açtım.

Sence arabası arızalanmış olabilir mi? Bu tür tipler kendilerini manipülatör sandığı için kaseden sallıyor bir şeyler. Arabası arızalansa bile dediğin gibi seninle alakalı bir mesele değil.

Vallahi bu tipte bir dallamaya dozunda bile alttan alırsan zeytinyağı gibi üzerine çıkar. Bu tür insanlar genellikle durdurulamaz güç konumunda görür kendilerini, engelle karşılaştıklarında kabuklarına çekilirler. Tabii insanın daha önce konuşmadığı bir üslupsa çok sırıtacaktır ama bir telefon görüşmesiyle halledebilir gibi konu sahibi. Karşı taraf konu sahibini sindirdiğini düşünürse daha fazla üzerine gelebilir.

Hocam dediğim gibi ağzınıza yakışan bir üslup değilse ancak mesaj yoluyla halledebilirsiniz gibi. Sen kendini ne zannediyorsun da bana emir veriyorsun, mal benim ev benim; nereye geliyorsun da neyi alıyorsun gibi cümleler bence haddini bildirir karşınızdakine. Eğer küfürlü falan konuşursa da suç duyurusunda bulunursunuz. Ama halihazırda karşı çıkmayıp engellediyseniz, yarın kapınız çalarsa camdan bir elemanın arabası orada mı diye bakın, arayın polisi gelsin götürsün lavuğu.

Gerçekten çok haklısınız bu tür insanlardan zaten nefret ederim. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Dediğin gibi bende arıza vs olduğunu düşünmüyorum. Bana emir veriyorsun gibi cümleler kurma raddesine gelecekken engelledim o yüzden öyle şeyler söylemedim. Dediğim gibi kaç kere anlattım anlamadı bu tür insanlar kendilerini bir şey sanıyorlar. Benden de büyükler oradan da güç almışlardır. Beni sindirdiğini düşünmüyorum şahsen. Açık açık konuştum anlamadı. “yarın geliyorum konuyu kapatıyoruz iyi akşamlar” dedi. Bende tamam dostum yaparsın hadi görüşürüz dedim engelledim.

Son düzenleme:
Sence arabası arızalanmış olabilir mi? Bu tür tipler kendilerini manipülatör sandığı için kaseden sallıyor bir şeyler. Arabası arızalansa bile dediğin gibi seninle alakalı bir mesele değil.

Vallahi bu tipte bir dallamaya dozunda bile alttan alırsan zeytinyağı gibi üzerine çıkar. Bu tür insanlar genellikle durdurulamaz güç konumunda görür kendilerini, engelle karşılaştıklarında kabuklarına çekilirler. Tabii insanın daha önce konuşmadığı bir üslupsa çok sırıtacaktır ama bir telefon görüşmesiyle halledebilir gibi konu sahibi. Karşı taraf konu sahibini sindirdiğini düşünürse daha fazla üzerine gelebilir.

Hocam dediğim gibi ağzınıza yakışan bir üslup değilse ancak mesaj yoluyla halledebilirsiniz gibi. Sen kendini ne zannediyorsun da bana emir veriyorsun, mal benim ev benim; nereye geliyorsun da neyi alıyorsun gibi cümleler bence haddini bildirir karşınızdakine. Eğer küfürlü falan konuşursa da suç duyurusunda bulunursunuz. Ama hali hazırda karşı çıkmayıp engellediyseniz, yarın kapınız çalarsa camdan bir elemanın arabası orada mı diye bakın, arayın polisi gelsin götürsün lavuğu.
Bakın dediğiniz gibi de olabilir fakat unutmayalım ki Türkiyede yaşıyoruz. Daha yeni bir yayıncı arkadaşa saçma sapan sebepten s*lah çekildi. Bazı konularda alttan almak can güvenliği için en iyisidir. Karşıdaki kişiyi tam olarak bilmeden böyle bir topa girmek bence büyük bir risk.

Bakın dediğiniz gibi de olabilir fakat unutmayalım ki Türkiye'de yaşıyoruz. Daha yeni bir yayıncı arkadaşa saçma sapan sebepten s*lah çekildi. Bazı konularda alttan almak can güvenliği için en iyisidir. Karşıdaki kişiyi tam olarak bilmeden böyle bir topa girmek bence büyük bir risk.

Evet sizde haklısınız tabii ki. Ama dediğim gibi sert konuşmadım saygımı bozmadım. Sadece düzgünce kaç defa anlattım anlamayınca da engelledim. Uğraşmamak için yapayım bitsin gitsin diye de düşündüm fakat doğru değil bence. Geleceğini düşünmüyorum. Gelirse de polisi çağırırım kendi uğraşır. Bunun gibilere istediğini vermek asla istemiyorum.

Evet sizde haklısınız tabii ki. Ama dediğim gibi sert konuşmadım saygımı bozmadım. Sadece düzgünce kaç defa anlattım anlamayınca da engelledim. Uğraşmamak için yapayım bitsin gitsin diye de düşündüm fakat doğru değil bence. Geleceğini düşünmüyorum. Gelirse de polisi çağırırım kendi uğraşır. Bunun gibilere istediğini vermek asla istemiyorum.
Aynen öyle, muhtemelen gelmez zaten. Gelirse de dediğiniz gibi polisi ararsınız. Boş yere uğraşacağınız bir durum yok.

Bakın dediğiniz gibi de olabilir fakat unutmayalım ki Türkiyede yaşıyoruz. Daha yeni bir yayıncı arkadaşa saçma sapan sebepten s*lah çekildi. Bazı konularda alttan almak can güvenliği için en iyisidir. Karşıdaki kişiyi tam olarak bilmeden böyle bir topa girmek bence büyük bir risk.
O konuda da arkadaş başta doğru olanı yapıp sindirilmiyor, sonrasında az önce özgüveninden sağlam hasar yemiş bir vahşi doğa hayvanına tekrardan çıkışıyor. Bir kere ağzının payını verdiği gibi hayatına devam etse, büyük ihtimalle bu kadar gelişmeyecekti o olay. Yine de dediğinizde haklısınız, ülkenin durumu vahim. Ama bu tür insanlara fırsat verildiğinde daha çok zıvanadan çıktıklarını bizzat gördüğümüzü düşünüyorum. Ayrıca her türlü kapının önüne geleceğini söyleyen bir adamı ister alttan alın ister alttan almayın, zaten hali hazırda sağlam bir kumar oynamış durumdasınız. Kapınızın çaldığı bir senaryoda camdan aşağı bakıp arabası oradaysa polisi arayıp kurtulmak en hayırlısı gibi duruyor.

Aynen öyle, muhtemelen gelmez zaten. Gelirse de dediğiniz gibi polisi ararsınız. Boş yere uğraşacağınız bir durum yok.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim size. Başka fikri olanlar varsa onları da dinlerim.

O konuda da arkadaş başta doğru olanı yapıp sindirilmiyor, sonrasında az önce özgüveninden sağlam hasar yemiş bir vahşi doğa hayvanına tekrardan çıkışıyor. Bir kere ağzının payını verdiği gibi hayatına devam etse, büyük ihtimalle bu kadar gelişmeyecekti o olay. Yine de dediğinizde haklısınız, ülkenin durumu vahim. Ama bu tür insanlara fırsat verildiğinde daha çok zıvanadan çıktıklarını bizzat gördüğümüzü düşünüyorum. Ayrıca her türlü kapının önüne geleceğini söyleyen bir adamı ister alttan alın ister alttan almayın, zaten halihazırda sağlam bir kumar oynamış durumdasınız. Kapınızın çaldığı bir senaryoda camdan aşağı bakıp arabası oradaysa polisi arayıp kurtulmak en hayırlısı gibi duruyor.

Kapıyı çalacağını bile düşünmüyorum. 4 katlı bina arasın bulsun yapabiliyorsa.

O konuda da arkadaş başta doğru olanı yapıp sindirilmiyor, sonrasında az önce özgüveninden sağlam hasar yemiş bir vahşi doğa hayvanına tekrardan çıkışıyor. Bir kere ağzının payını verdiği gibi hayatına devam etse, büyük ihtimalle bu kadar gelişmeyecekti o olay. Yine de dediğinizde haklısınız, ülkenin durumu vahim. Ama bu tür insanlara fırsat verildiğinde daha çok zıvanadan çıktıklarını bizzat gördüğümüzü düşünüyorum. Ayrıca her türlü kapının önüne geleceğini söyleyen bir adamı ister alttan alın ister alttan almayın, zaten halihazırda sağlam bir kumar oynamış durumdasınız. Kapınızın çaldığı bir senaryoda camdan aşağı bakıp arabası oradaysa polisi arayıp kurtulmak en hayırlısı gibi duruyor.

Ve şunu da anlatayım. İlk geldiğinde daire falan sordu ben dedim niye soruyon falan. Sigara da teklif edince almıyorum dedim bir refleksle vazgeçtim dedim. O an 10 15 kere almayacağım dedim o da sadece sebebini sordu sert vs çıkışmadı bende uzatmayıp yukarı çıktım. Büyük ihtimalle bu olay yüzünden yalan söylediğimi normalde çalıştığını düşünüyor o yüzden ısrar ediyor. Ama olayın gerçekliğini değiştirmiyor.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim size. Başka fikri olanlar varsa onları da dinlerim.

Kapıyı çalacağını bile düşünmüyorum. 4 katlı bina arasın bulsun yapabiliyorsa.

Ve şunu da anlatayım. İlk geldiğinde daire falan sordu ben dedim niye soruyon falan. Sigara da teklif edince almıyorum dedim bir refleksle vazgeçtim dedim. O an 10 15 kere almayacağım dedim o da sadece sebebini sordu sert vs çıkışmadı bende uzatmayıp yukarı çıktım. Büyük ihtimalle bu olay yüzünden yalan söylediğimi normalde çalıştığını düşünüyor o yüzden ısrar ediyor. Ama olayın gerçekliğini değiştirmiyor.

Bir de araba arızalandı yanına botum yırtıldı diyor dalga mı geçiyor anlamadım botum yırtıldı klavyeni alacağım 😅 zaten arabası arızalanan botu yırtılan bir insan bir sonraki gününe klavye almaya gelmez. Ve iki kişilerdi cidden bir şey yapacak olsa başka numaradan yazardı. Şansımı denedim olmadı diye düşünüyor bence.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı