Yanlış bilgi. Bir adet RTX 3090 İle aylık 1300 lira kazılabilir. Taş çatlasın 200 lirası elektrik faturası olur. Herhangi bir zarar yok.Ekran kartın 3090 Ti olsa bile tek ekran kartı olduğu için verimli olmaz, zarar edersin.
Alışmışsınız artık tek ekran kartı ile zarar edersiniz diyorsunuz.Ekran kartın 3090 Ti olsa bile tek ekran kartı olduğu için verimli olmaz, zarar edersin.
Ekran kartı zarar G-ÖR-MEZ, nereden çıktı bu şehir efsanesi ya? Mining yapmak kartın performansını düşürmez, ömrünü bitirmez!Zarar edersin büyük ihtimalle hem ekran kartında zarar görür bulaşmayın derim.
Yanlış bilgi. Bir adet RTX 3090 ile aylık 1300 lira kazılabilir. Taş çatlasın 200 lirası elektrik faturası olur. Herhangi bir zarar yok.
Alışmışsınız artık tek ekran kartı ile zarar edersiniz diyorsunuz.
RTX 3090 TDP değeri 290 ama ben kafadan salladım burayı, yine kârdasınız. Yılda 2.65 kazıyor bu da yaklaşık 26000 TL ediyor.
Eki Görüntüle 860461
Ekran kartını tahmin ediyoruz herhalde, hazıra konmayın düzgünce sisteminizi belirtin, oyuncu bilgisayarı demekle olmuyor.
Ekran kartı zarar g-ör-mez, nereden çıktı bu şehir efsanesi ya? Mining yapmak kartın performansını düşürmez, ömrünü bitirmez!
Yanlış bilgi. Bir adet RTX 3090 ile aylık 1300 lira kazılabilir. Taş çatlasın 200 lirası elektrik faturası olur. Herhangi bir zarar yok.
Ekran kartın 3090 Ti olsa bile tek ekran kartı olduğu için verimli olmaz, zarar edersin.
RTX 2060 6 GB.Arkadaşım şu nalet olası sistem özelliklerini paylaşır mısın?
Alışmışsınız artık tek ekran kartı ile zarar edersiniz diyorsunuz.
RTX 3090 TDP değeri 290 ama ben kafadan salladım burayı, yine kârdasınız. Yılda 2.65 kazıyor bu da yaklaşık 26000 TL ediyor.
Eki Görüntüle 860461
Ekran kartını tahmin ediyoruz herhalde, hazıra konmayın düzgünce sisteminizi belirtin, oyuncu bilgisayarı demekle olmuyor.
Ekran kartı zarar g-ör-mez, nereden çıktı bu şehir efsanesi ya? Mining yapmak kartın performansını düşürmez, ömrünü bitirmez!
Ekran kartının TDP'si 160, sistemin toplam kaç watt çektiğini bilmiyorum o yüzden 550 diye yazıyorum. Günde 19 Saat ethereum, 3 saat oyun CS:GO, 2 saat Fortnite yazıyorum. Reçeteyi karşıdaki eczaneye verebilirsin.RTX 2060
Düşürmüyor işte, kim diyor size düşürüyor diye? Bir yerlerinizden uydurmayın şöyle saçma şeyleri.RTX 2060 6 GB.
Nasıl performansını düşürmüyor? Emin misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.