Üzerinde çalıştığım müzik ve klibi mevcut. İleride bu müziği veya klibin çalınmaması durumunda sahiplen.com sitesinden notere gitmeden cüzzi miktara yaptırabilir miyim?
Üzerinde çalıştığım müzik ve klibi mevcut. İleride bu müziği veya klibin çalınmaması durumunda sahiplen.com sitesinden notere gitmeden cüzzi miktara yaptırabilir miyim?
"Eseri üreten siz olabilirsiniz, ama hukuki açıdan gerçek sahibi olduğunuzu nasıl kanıtlayabilirsiniz? sahiplen.com ile ürettiğiniz eserlerin hak sahipliğini ekonomik, pratik ve 5070 Sayılı Kanun kapsamında yasal olarak kolayca ispat edebilirsiniz."
Diye belirtmişler, bu senin yaptığın işin çalınırsa ispatlaman için yapılmış bir site anladığım kadarıyla.
"Eseri üreten siz olabilirsiniz, ama hukuki açıdan gerçek sahibi olduğunuzu nasıl kanıtlayabilirsiniz? sahiplen.com ile ürettiğiniz eserlerin hak sahipliğini ekonomik, pratik ve 5070 sayılı kanun kapsamında yasal olarak kolayca ispat edebilirsiniz."
Diye belirtmişler, bu senin yaptığın işin çalındığında ispatlaman için yapılmış bir site anladığım kadarıyla.
Klibi çalsalar bile bunu kanıtlayabilirim genel olarak ben gözüküyorum ve motorlu bir klip müziği ben ürettim diye veya sözleri çalıp başka bir şarkıda görme ihtimalim var mıdır?
Klibi çalsalar bile bunu kanıtlayabilirim genel olarak ben gözüküyorum ve motorlu bir klip müziği ben ürettim diye veya sözleri çalıp başka bir şarkıda görme ihtimalim var mıdır?
Valla o iş yaptığın işe göre değişir, gerçekten güzel yaptıysan çalınabilir. Sahiplen.com güzelmiş, cüzi bir miktar diyorsun zaten. Bence oraya gönder yaptığın işi.