tesekkür ederim yazıcam mutlaka sorum olduğunda.Yardım gerekirse m.emre.tezcan@gmail.com’a mail atarsanız numaramı paylaşırım istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Tarak olarak da bu ürünü tavsiye ediyorum:
Kitchen Live Otomatik Temizlenen Tuşlu Evcil Hayvan Fırçası Kedi Köpek Tüy Toplayıcı Tarak Gri
Tesekkür ederim kap yakındı tuvaelete uzaklastiriyorum hemen.Tarak alırken tırnak makası da mutlaka alın. Düzenli olarak tırnaklarını kesin ama sadece ucundan. Damarlı kısımı keserseniz yaralanabilir yavrucak. Mama ve su kabını tuvaletinden uzak bir yere koyun. Kedi kumu çok büyük taneli olmasın, patilerini yaralayabilir. Çok tozlu olmasın, ciğerine toz felan kaçabilir. Tuvaletin önüne bir paspas koyabilirsiniz, patilerine takılan kumların bir kısmını alır.
Hocam yemek yemiyor ne yapmam lazım? mamasını beğenmemiştir deyip evde verilebilecek şeyleri araştırıp vermeyi denedim yine yemiyor. Tuvalete de gitmedi bugün bir şey yemedigi için. Koklayıp bırakıyor her şeyi. Alışma döneminde normal mi böyle bir şey? yarın sabah ne olur ne olmaz veterinere götüreceğim ancak bu gece yemesi için ne verebilirim?Yardım gerekirse m.emre.tezcan@gmail.com’a mail atarsanız numaramı paylaşırım istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz. Tarak olarak da bu ürünü tavsiye ediyorum:
Kitchen Live Otomatik Temizlenen Tuşlu Evcil Hayvan Fırçası Kedi Köpek Tüy Toplayıcı Tarak Gri
@Persseus @SnowTger2 @technope siz de bakarsanız sevinirim.tesekkür ederim yazıcam mutlaka sorum olduğunda.
Tesekkür ederim kap yakındı tuvaelete uzaklastiriyorum hemen.
Hocam yemek yemiyor ne yapmam lazım? mamasını beğenmemiştir deyip evde verilebilecek şeyleri araştırıp vermeyi denedim yine yemiyor. Tuvalete de gitmedi bugün bir şey yemedigi için. Koklayıp bırakıyor her şeyi. Alışma döneminde normal mi böyle bir şey? yarın sabah ne olur ne olmaz veterinere götüreceğim ancak bu gece yemesi için ne verebilirim?
Son düzenleme: