Sahne korkusu nasıl yenilir?

Ayberk_asd

Picopat
Selam, benim aslında sahne korkum yok gibi. Kendimi iyi geçeceğine inandırabiliyorum. Öz güvenim var. Ama sahnede aynısı olmuyor. Geçen çıktığımda sahnede stresten başım dönüp duvara çarpmıştım. Az kalsın bayılacaktım. Ama kendimi gayet iyi geçeceğine inandırsam da sahnede olmuyor. Bunu nasıl yenerim?

Selam, benim aslında sahne korkum yok gibi. Kendimi iyi geçeceğine inandırabiliyorum. Öz güvenim var. Ama sahnede aynısı olmuyor. Geçen çıktığımda sahnede stresten başım dönüp duvara çarpmıştım. Az kalsın bayılacaktım. Ama kendimi gayet iyi geçeceğine inandırsam da sahnede olmuyor. Bunu nasıl yenerim?

Ne gibi bir sahne alıyorsunuz?

Ne için çıktığınızı bilmiyorum fakat konuşma dersek anlatacağınız şeyleri dinleyicinin de merak ettiğini ve sizi dikkatle dinleyeceğini düşünebilirsiniz ki zaten öz güveniniz yerindeyse böyle düşünüyorsunuzdur muhtemelen. Sahneye çıktıkça alışırsınız fakat rahat olun kendinizi kasmanız için bir sebep yok 3 saniye nefes al, 3 saniye tut, 3 saniye nefesi ver beni rahatlatıyor sizde işe yarar mı bilmiyorum deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı