Şahsi kullanım için yazıcı önerisi

Berkay4154

Kilopat
Katılım
29 Ekim 2015
Mesajlar
3.171
Çözümler
18
Merhaba, eski kullandığım yazıcı miladını doldurdu haliyle yenisini almak vacip oldu. Bana tarayıcı ve fotokopi özelliği olan ama fiyatı absürt olmayan bir yazıcı önerir misiniz? (bütçe 1500 ama çok elzem bir yanı olursa esnetebilirim.) Tanklı veya lazerli diye özel tercihim yok fakat malum lazerliler biraz daha uzun ömürlü ve seri oldukları için daha makul geliyor ama uzun süreli tanklı yazıcı tecrübesi olan varsa onu da görmek/duymak isterim. (önerirken ortalama toner/mürekkep maliyetini, çipli/çipsiz olması gibi ileride maliyet oluşturacak unsurların maliyeti hakkında fikriniz varsa onu da belirtirseniz sevinirim.)
Not: Çok sık renkli kullanmıyorum ama haftalık ortalama 70-100 sayfa arası (siyah) çıktı alıyorum.
 
İş yerlerinde, ofislerde ben de kullandım bu yazıcıdan f/p ürünü gibi bir şey ama sadece yazdırma üzerine malum. Tabi bir de çok model çıktı üzerine, güncel modellere vakıf değilim varsa bildiğiniz güncel tarayıcı ve fotokopi özelliği bulunan model daha iyi olur.
1500 TL bütçe ile tarayıcı ve fotokopi zor hocam.
 
1500 TL bütçe ile tarayıcı ve fotokopi zor hocam.
Lazer için diyorsunuz değil mi? Benim de tahminim o yönde olduğu için tanklıları düşünmeye başladım ama onları da uzun dönemde kullanmadığım için emin olamadım. Aslında biraz bütçe arttırıp HP MFP 135w düşünüyordum ama onun da toneri çipli olduğu için karar veremedim.
Bunlar eski tip kartuşlu yazıcılar değil mi? Kartuş bitti, yazıcı gitti teorisi hala geçerli değil mi? :)
 
Zamanında A101'den 150 TL'ye aldım :) Kartuş doldurursanız garanti dışı kapması oluyor. Baya garip. Ben kullandığım için beğendim ve önermek istedim. Sürçü lisan ettiysek affola.
Hocam miladı dolan yazıcımı da hediye niyetine vermişlerdi ama artık fiyatları tutmak namümkün o yüzden daha fazla çıkmadan almaya karar verdim. Eskisi gibi olsa aslında az kullanım için mantıklı yazıcılar olabiliyordu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı