Benim bu ssd yi samsung türkiye getirmemiş türkiyede satılan her samsung ürünü samsung türkiye getirmiyor. Paralel ithalat yada başka bir firma tarafından türkiye ye getirilebiliyor.
Sahte SSD olayı patlak verdi bu olayı ilgilenen devlet kurumuna bildirmenizi öneriyorum aldığınız yer sorunu çözmezse tüketici hakemeyetine başvurun para iadesi ya da değişim hakkınız her zaman vardır sonuçta satarken orijinal diye satıyorlar en son çare tüketici hakemeyeti sorununuz çözülmezse.
Sahte SSD olayı patlak verdi bu olayı ilgilenen devlet kurumuna bildirmenizi öneriyorum aldığınız yer sorunu çözmezse tüketici hakemeyetine başvurun para iadesi ya da değişim hakkınız her zaman vardır sonuçta satarken orijinal diye satıyorlar en son çare tüketici hakemeyeti sorununuz çözülmezse.
evet değişim istedim ama ücret iadesi yaptılar ben ssd yi 1160 tl ye almıştım şuanda bu ssd 1900 tl civarı bana 800 tl civarı bir zarara sebep verdiler
evet değişim istedim ama ücret iadesi yaptılar ben ssd yi 1160 tl ye almıştım şuanda bu ssd 1900 tl civarı bana 800 tl civarı bir zarara sebep verdiler
Evet değişim istedim ama ücret iadesi yaptılar ben SSD'yi 1160 TL'ye almıştım şu anda bu SSD 1900 TL civarı bana 800 TL civarı bir zarara sebep verdiler.
selam iyi forumlar başlığı geç gördüm bende mağdurum bu durumdan samsung evo 870 500 gb sahibinden aldım almaz olaydım sahte ürün görsellerini paylaşıyorum böyle ürün gelirse hemen iade edin yeşil bord olan orjinal samsung siyah olan sahte haberiniz olsun. samsung orjinal olanda vida bağlandı yeri beyaz sahte olanda siyah bilginize.