Sahte AirPods Pro'ya ne yapılmalı?

proWXL

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400f
RTX 3050
Asrock h610-m-hvs
Meslek
Öğrenci
Geçen sene bir akrabamız Hollanda'dan bir adet AirPods Pro hediye getirmişti, kutusunu bizzat kendim açtım ve orjinal olduğundan emindim fakat kulaklık üzerindeki seri no yu Apple sitesinden sorgulayınca "Üzgünüz, ama bu, değiştirilmiş bir ürünün seri numarası. Lütfen bilgilerinizi kontrol edin ve seri numaranızı yeniden girin. Bilgileriniz doğruysa bizimle irtibat kurmanız gerekebilir." diye bir uyarı ile karşılaştım, kulaklığın orijinal olduğundan eminim ses ve malzeme kalitesi kendini belli ediyor, gerçekten sahte olabilir mi?

Teşekkür ederim

Ve bazı mağazalar bu orojinal ve 0 eski ürünle değişmiş(swap) ürünleri daha düşük fiyata satabilir.

merhaba bir şey soracaktım ben 2.el kulaklık aldım aldığım kişiye de yurt dışında bi tanıdık hediye vermiş kutunun seri nosu ile kulaklıktaki seri no farklı kulaklıkta girdiğim seri nosunu sorgulatınca değiştirilmiş bir ürünün seri nosu üzgünüm diyor fakat kutudakini sorgulatınca garanti vs görünüyor ürün sahte mi yoksa değiştirilmiş mi yardımcı olabilir misin bir bilgin varsa

Reis tam rahatlamıştım naptın ya, neyse akşam deniycem ios cihaz ile
selam ürün orjinal miymiş öğrenebildin mi benim de başıma geldi de kutudaki no ile kulaklıktaki no farklı kulaklıktaki noyu sorgulatınca değiştirilmiş olarak gözüküyor sahte midir bilgin var mı

Evet ürün orjinal çıktı

Kulaklıklar da orijinal oldunu öğrenmek çok kolay. Bunu kimse yapamıyor. Şimdi AirPods'unuzu kapagini açın flash yakın kapağa tutun, eğer kapakta yanlarda iki tane çip çıkar cikiyorsa orijinaldir. Sahtelerde kesinlikle çıkamaz. Denemesi bedava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…