Sahte AMD 7800x3D işlemciler üretilip piyasaya satılıyor

bakarmsn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba;

YouTube'da bir video gördüm sahte AMD 7800x3D işlemciler satılıyormuş, aman işlemci alırken bilinen güvenli satıcılardan alın ve fiyat ucuz diye hemen acele etmeyin. Zaten TR'de her şey pahalı bir de sahte ürün alıp paranızı da çöpe atmış olmayın ve dikkatli alışveriş yapın.

Bu yıl işlemcilerdeki 13. ve 14 nesil çekirdek güç vs. sorunları var derken şimdi ise sahte AMD işlemciler çıktı piyasaya, aman dikkat edin güvenilir kişilerden mağazalardan alın ve gerekirse 2 - 3 bin TL fazla olsun ama orijinal olsun.

Herkese iyi sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan gördüm bende.

Arkadaşlar merhaba;

YouTube'da bir video gördüm sahte AMD 7800x3D işlemciler satılıyormuş, aman işlemci alırken bilinen güvenli satıcılardan alın ve fiyat ucuz diye hemen acele etmeyin. Zaten TR'de her şey pahalı bir de sahte ürün alıp paranızı da çöpe atmış olmayın ve dikkatli alışveriş yapın.

Bu yıl işlemcilerdeki 13. ve 14 nesil çekirdek güç vs. sorunları var derken şimdi ise sahte AMD işlemciler çıktı piyasaya, aman dikkat edin güvenilir kişilerden mağazalardan alın ve gerekirse 2 - 3 bin TL fazla olsun ama orijinal olsun.

Herkese iyi sosyaller.

Teknolojik ürünlerin birçoğunun sahtesini ayırt etmek kolay ama bu tarz ürünleri alırken dikkat etmek lazım ayırt etmek pek kolay olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@sado01 Evet bir o videoyu gördüm birde şimdi bu videoyu gördüm.
@Xei Haklısın özellikle fiyatı yüksek olan ürün bir de bunu anakarta takıp elektrik verince tüm parçaları yakar sadece işlemci parası çöpe gitmez ankart ram ekran kartı vs güç gelince hepsi yanar.

Sahte işlemciyi de ayırt etmek bayağı zor, ikinci el ürünlerde çıkar diye düşünüyorum bu sorun. İkinci el ürün alırken dikkat edin.

@Leo4, bunun sıkıntısı daha çok ikinci elde olur. Bilindik, güvenilir sitelerin sahte ürün satacağını düşünmüyorum. Varsayalım ki sahte ürün sattılar, iade alırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı