Yani eğer birini taklit etmeden benim gibi hayal ürünü irisi üstüne hesap açarsanız bir şey olmaz. Hatta forumun %90'ının yaşının doğru olmadığına yemin ederim hatta kanıtlarım da.
Ama sahte bilgiden kastınız nedir, eğer gerçek biri üstüne sahte hesap açarsanız ağır olabilir.
Yani eğer birini taklit etmeden benim gibi hayal ürünü irisi üstüne hesap açarsanız bir şey olmaz. Hatta forumun %90'ının yaşının doğru olmadığına yemin ederim hatta kanıtlarım da.
Ama sahte bilgiden kastınız nedir, eğer gerçek biri üstüne sahte hesap açarsanız ağır olabilir.
Gerçek birinin adını kullanarak veya herhangi bir nickname ile suç teşkil edecek şeyler yapılırsa 1 ile 4 sene arasında hapis cezası veya yaptığı şuça göre adli para cezası vardır.Yani kısaca ortaca bir suç varsa cezai yaptırımıda vardır.Buna forum siteleri twitter, instagram vs de dahil olmak üzere..
Hocam sebebini merak ettim, söyler misiniz? Sorunuza gelecek olursak birini taklit etme, yasadışı işler için kullanma vs için kullanmaz isen bir şey olmaz.