Sahte ekran kartinin modeli nereden ogrenilir?

GPU-Z'den bakman kesin sonuç elde etmeni sağlamayabilir. Adamlar belki kendi düzenlediği BIOS'u yüklemiş olabilir. Benchmark testi yapıp internette ki sonuçlarla kıyaslayabilirsin.

GPU-Z programıyla baktığında ne gösteriyor model adını?

Fake GTX 960.
Ekran kartının sahte olduğunu nasıl anladınız?

GPU-Z'den baktim.
GPU-Z'den bakman kesin sonuç elde etmeni sağlamayabilir. Adamlar belki kendi düzenlediği BIOS'u yüklemiş olabilir. Benchmark testi yapıp internette ki sonuçlarla kıyaslayabilirsin.

Peki gercek markasini nereden ogrenebiljrjm?
CPU-Z programından bakabilirsin ya da oyunlara gir FPS bak bir de YouTube FPS testlerine bak değerler benzerse orijinaldir.

Ama GPU-Z'de fake GTX 960 yaziyor bunun gercek markasi ne?
GPU-Z de bellek markasına da bakmalısın.

O hangisi oluyor?

Son düzenleme:
Gpu-z dan bir ekran resmi atarsan söyleyebilirim ama tahminimce GTS 450 olabilir. Yaklaşık 3 4 sene önce benim de elime geçti bu karttan. Bedava geldiği için internetten o zaman 30 TL gibi bir fiyata bios modlamak için aparat aldım kendim hallettim.

Gpu-z dan bir ekran resmi atarsan söyleyebilirim ama tahminimce GTS 450 olabilir. Yaklaşık 3 4 sene önce benim de elime geçti bu karttan. Bedava geldiği için internetten o zaman 30 TL gibi bir fiyata bios modlamak için aparat aldım kendim hallettim.

Gts 450 oldugunu sanmiyorum fotograftlar:
Markasini soyleyebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_1575.JPG
    IMG_1575.JPG
    1,3 MB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1576.JPG
    IMG_1576.JPG
    1,6 MB · Görüntüleme: 49
Büyük ihtimalle GT 730 olabilir 2 3 tane oyunda deneyip FPS değerlerini internetten bulduğunuz GT 730 FPS değerleri ile karşılaştırırsan o olup olmadığı ortaya çıkacaktır.

GPU kisminda yazan GF116'yi internette arastirdim ve olasi ekran kartlari sunlar:
  • 550 Ti.
  • GT545.
  • GTS 450.
  • GT 545.

Tesekkurler. Hangisi olduguna net bir sonuc bulabilir miyiz?
GPU kisminda yazan GF116'yi internette arastirdim ve olasi ekran kartlari sunlar:
  • 550 Ti.
  • GT545.
  • GTS 450.
  • GT 545.

Bunlarin hepsi shadow of Tomb Raider'i acar mi?

Bunlarin hepsi shadow of Tomb Raider'i acar mi?

Biraz fazla kaçmadımı 720P Low ayarlarda aralarında en iyi olan 550 Ti 20-30 FPS arası açıyor ve ekran kartını ne kadara almıştınız.

Biraz fazla kaçmadımı 720P Low ayarlarda aralarında en iyi olan 550 Ti 20-30 FPS arası açıyor ve ekran kartını ne kadara almıştınız.

300TL'te aldim ayarlaru.

300TL ayarlarim soyle bu ayarlrda en az 45 en fazla 125 aliyorum.

Medium/1080P
300TL'te aldim ayarlaru.

300TL ayarlarim soyle bu ayarlrda en az 45 en fazla 125 aliyorum.

Medium/1080P

CS:GO'da

Son düzenleme:
O FPS değeri shadow of the Tomb Raider içindi CS:GO için bir şey demedim çoğu ekran kartı zaten CS:GO oynatıyor. Sizin burada yapmanız gerekn GF116 GPU'su olan ekran kartlarıyla kendi ekran kartınızı karşılaştırmak. Ucuz diye Çin'den almak istemişsiniz ama ekran kartını alırken dolandırılma ihtimalini de düşünmeniz gerekiyordu 1 ay önce GTX 960 400-500 arasına bulunuyordu. GTA V veya onun gibi ekran kartının kaç GB VRAM'i olduğuna bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı