Sahte ekran kartinin modeli nereden ogrenilir?

GPU-Z'den bakman kesin sonuç elde etmeni sağlamayabilir. Adamlar belki kendi düzenlediği BIOS'u yüklemiş olabilir. Benchmark testi yapıp internette ki sonuçlarla kıyaslayabilirsin.

GPU-Z programıyla baktığında ne gösteriyor model adını?

Fake GTX 960.
Ekran kartının sahte olduğunu nasıl anladınız?

GPU-Z'den baktim.
GPU-Z'den bakman kesin sonuç elde etmeni sağlamayabilir. Adamlar belki kendi düzenlediği BIOS'u yüklemiş olabilir. Benchmark testi yapıp internette ki sonuçlarla kıyaslayabilirsin.

Peki gercek markasini nereden ogrenebiljrjm?
CPU-Z programından bakabilirsin ya da oyunlara gir FPS bak bir de YouTube FPS testlerine bak değerler benzerse orijinaldir.

Ama GPU-Z'de fake GTX 960 yaziyor bunun gercek markasi ne?
GPU-Z de bellek markasına da bakmalısın.

O hangisi oluyor?

Son düzenleme:
Gpu-z dan bir ekran resmi atarsan söyleyebilirim ama tahminimce GTS 450 olabilir. Yaklaşık 3 4 sene önce benim de elime geçti bu karttan. Bedava geldiği için internetten o zaman 30 TL gibi bir fiyata bios modlamak için aparat aldım kendim hallettim.

Gts 450 oldugunu sanmiyorum fotograftlar:
Markasini soyleyebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_1575.JPG
    1,3 MB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1576.JPG
    1,6 MB · Görüntüleme: 49
Büyük ihtimalle GT 730 olabilir 2 3 tane oyunda deneyip FPS değerlerini internetten bulduğunuz GT 730 FPS değerleri ile karşılaştırırsan o olup olmadığı ortaya çıkacaktır.

GPU kisminda yazan GF116'yi internette arastirdim ve olasi ekran kartlari sunlar:
  • 550 Ti.
  • GT545.
  • GTS 450.
  • GT 545.

Tesekkurler. Hangisi olduguna net bir sonuc bulabilir miyiz?
GPU kisminda yazan GF116'yi internette arastirdim ve olasi ekran kartlari sunlar:
  • 550 Ti.
  • GT545.
  • GTS 450.
  • GT 545.

Bunlarin hepsi shadow of Tomb Raider'i acar mi?

Bunlarin hepsi shadow of Tomb Raider'i acar mi?

Biraz fazla kaçmadımı 720P Low ayarlarda aralarında en iyi olan 550 Ti 20-30 FPS arası açıyor ve ekran kartını ne kadara almıştınız.

Biraz fazla kaçmadımı 720P Low ayarlarda aralarında en iyi olan 550 Ti 20-30 FPS arası açıyor ve ekran kartını ne kadara almıştınız.

300TL'te aldim ayarlaru.

300TL ayarlarim soyle bu ayarlrda en az 45 en fazla 125 aliyorum.

Medium/1080P
300TL'te aldim ayarlaru.

300TL ayarlarim soyle bu ayarlrda en az 45 en fazla 125 aliyorum.

Medium/1080P

CS:GO'da

Son düzenleme:
O FPS değeri shadow of the Tomb Raider içindi CS:GO için bir şey demedim çoğu ekran kartı zaten CS:GO oynatıyor. Sizin burada yapmanız gerekn GF116 GPU'su olan ekran kartlarıyla kendi ekran kartınızı karşılaştırmak. Ucuz diye Çin'den almak istemişsiniz ama ekran kartını alırken dolandırılma ihtimalini de düşünmeniz gerekiyordu 1 ay önce GTX 960 400-500 arasına bulunuyordu. GTA V veya onun gibi ekran kartının kaç GB VRAM'i olduğuna bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…