[Sahte] GTA 6'dan bir video sızdırıldı

Sızıntıların gerçek olup olmadığını nereden anlıyoruz? Konuda yazmışsınız ya büyük ihtimalle gerçek diye. Ben böyle videolara açıkçası hiç inanmıyorum yani Twitter’da adamın biri GTA 6 Leaks diye paylaşmış.

Uğraşılmış. 2 saat önce atılmış ve çürüten olmamış pek, normalde basit sızıntılarda pek üstünden zaman geçmeden fake diyenler olurdu takip ettiklerimden. Çoğu gerçek olabilir demiş. Fake olduğunu da kendileri açıkladı. Yorumlarda alt kısımlarda 1-2 kişi çakmış gibiydi mevzuyu.

Fakat çok kaydadeğer bir şey olmadığı için de insanlar üstünkörü bakıp geçmiş bu sebeple grafiklerde ufak pikseller oynasa da harbiden sağlam çalışmışlar. Değmemiş ama yaptı da ne oldu yani hiç.

Yani çokta önemli değil böyle bir şeyin gerçek olup olmaması. Sızsa bile bir şey değişmeyecek. Sokak gerçekten Miami sokaklarına benziyor GTA 5 ile alakası yok. Bende gerçek olduğunu düşünmüyorum. Gerçek olsa da bir şey değişmeyecek 2022'de ki sızıntılardan bir kare falandır.

Sahte olduğu doğrulandı.

Oyuncuların karşısına beklentileri karşılayacak kadar bir şey çıkmazsa vay Rockstar'ın haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…