[Sahte] GTA 6'dan bir video sızdırıldı

Bu konu onaylanırken bir ss düştü, fake sanırım. Ss'i atamıyorum fake olduğu başta çıksa açmayacaktım. Ama gerçekçiydi, 1-2 kişi dışında kusur bulanı görmemiştim.

Sızıntılara bakmamın sebebi yeni bir şeyleri görme amacıyla aslında. Pre-alpha'dan bir görüntüye bakım "grafikler olmamış" diyenler bana da saçma geliyor.
Sızıntıların gerçek olup olmadığını nereden anlıyoruz? Konuda yazmışsınız ya büyük ihtimalle gerçek diye. Ben böyle videolara açıkçası hiç inanmıyorum yani Twitter’da adamın biri GTA 6 Leaks diye paylaşmış.

Sızıntıların gerçek olup olmadığını nereden anlıyoruz? Konuda yazmışsınız ya büyük ihtimalle gerçek diye. Ben böyle videolara açıkçası hiç inanmıyorum yani Twitter’da adamın biri GTA 6 Leaks diye paylaşmış.
Uğraşılmış. 2 saat önce atılmış ve çürüten olmamış pek, normalde basit sızıntılarda pek üstünden zaman geçmeden fake diyenler olurdu takip ettiklerimden. Çoğu gerçek olabilir demiş. Fake olduğunu da kendileri açıkladı. Yorumlarda alt kısımlarda 1-2 kişi çakmış gibiydi mevzuyu.

Yapmaları bir ay sürmüş, gerçek sanmamız normal...
2022 sızıntılarıyla birebir aynı grafiğe sahip değil çok az da olsa belli oluyor ancak yapan LLT bunu Discord'da vs. paylaşmasaydı kesinlikle daha etkili olurdu. Belki de Rockstar'a açıklama bile yaptırtabilirdi kim bilir.

2022 sızıntılarıyla birebir aynı grafiğe sahip değil çok az da olsa belli oluyor ancak yapan LLT bunu Discord'da vs. paylaşmasaydı kesinlikle daha etkili olurdu. Belki de Rockstar'a açıklama bile yaptırtabilirdi kim bilir.
Fakat çok kaydadeğer bir şey olmadığı için de insanlar üstünkörü bakıp geçmiş bu sebeple grafiklerde ufak pikseller oynasa da harbiden sağlam çalışmışlar. Değmemiş ama yaptı da ne oldu yani hiç.

Yani çokta önemli değil böyle bir şeyin gerçek olup olmaması. Sızsa bile bir şey değişmeyecek. Sokak gerçekten Miami sokaklarına benziyor GTA 5 ile alakası yok. Bende gerçek olduğunu düşünmüyorum. Gerçek olsa da bir şey değişmeyecek 2022'de ki sızıntılardan bir kare falandır.

Yani çokta önemli değil böyle bir şeyin gerçek olup olmaması. Sızsa bile bir şey değişmeyecek. Sokak gerçekten Miami sokaklarına benziyor GTA 5 ile alakası yok. Bende gerçek olduğunu düşünmüyorum. Gerçek olsa da bir şey değişmeyecek 2022'de ki sızıntılardan bir kare falandır.
Sahte olduğu doğrulandı.

Oyuncuların karşısına beklentileri karşılayacak kadar bir şey çıkmazsa vay Rockstar'ın haline.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı