Sahte GTX750 ekran karıncalanması

Ömer.f

Zeptopat
Katılım
6 Haziran 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartımı son güncellemelere kadar sıkıntısız kullanıyordum. Son güncellemeden sonra oyundayken ekran aniden karıncalanıp görüntü gidiyor. Biraz araştırmadan sonra ekran kartının sahte olduğunu olduğunu aslında 660 Ti olduğunu öğrendim. GTX 750 ile yakın performans gösterdiği için herhangi bir şüphe duymamıştım şimdiye kadar. Yakın performanslı bir kartı neden sahte hale getirdiklerini anlayamadım. Tekrar 660 Ti BIOS'u atmaya çalıştım, kabul etmedi. Karta tekrar 660 Ti BIOS'u nasıl atabiliriz? Daha önce bu konuda deneyimi olan arkadaşlar nasıl bir çözüm izledi? Şimdiden çok teşekkürler.

IMG_20210606_023514.jpg
 
Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları bölümüne girin. Görüntü bağdaştırıcınıza sağ tık>özellikler>sürücü kısmında sürücüye geri döne basın.
 
Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları bölümüne girin. Görüntü bağdaştırıcınıza sağ tık>özellikler>sürücü kısmında sürücüye geri döne basın.

Siz yanlış anladınız galiba, ben ekran kartımın driver sürümünü değiştirmek istemiyorum, ekran kartının BIOS'unu kolay yoldan orijinal haline getirmek istiyorum.
 

Geri
Yukarı