Daha fazla  

Bence notların gayet iyi ve sende yeterince çabalıyor isen babanın birşey diyeceğini sanmıyorum, sahra karneyi fark ederse falan alacağın ceza ve azar kesin ve çok daha kötü olur. En azından şu anlık anki durumda kesinlik yok belkide seni korkutmak için söyledi.Siz söylemeden söyleyeyim, böyle bir konu için hepinizden özür dilerim. Fakat bu işi yapmam gerekiyor. Baştan başlayayım: LGS'de çok güzel bir fen lisesi tutturdum. Normalde başarılı öğrenciydim, bugüne kadar hep takdir aldım. 9. sınıfa geçtim, 1. dönem çok kolaydı, ortalamam 90'dı. Fakat peder beyi memnun edememiş olacağım ki 2. dönemde bundan fazlasını istedi. Aslında potansiyelim vardı ama artık sınavlardan çok hayattan bunalmıştım neredeyse. Yıl başında aldığım bir PC vardı, bu zamanlarda beni çok eğlendiriyordu. Fakat 2. dönem karneden 1 düşük gelirse (örnek: 1. dönem fen 85, 2. dönem 84) bilgisayarı bir daha asla göremezsin dedi. Ben de çok çalıştım ama sonuç hüsran. Ortalamam 7-8 not girilmemesine rağmen 85'lerde oynuyor. Ve siz de eminim biliyorsunuz ki erkek çocukların neredeyse ilk aşkı bilgisayarlarıdır, kanayan yaralarıdır. Boş boş felsefe yapmak istemiyorum. Egitimhane gibi sitelerden boş karne PDF bulunabiliyor. Onu düzenlesem bir şekilde bizim dükkânın yazıcısından çıktısını alsam, belgeye gerek yok zaten kesin takdir ama ortalama oynuyor. İşlemleri telefondan yaparsam inandırıcı olur mu? Tek çarem bu, hocalardan not dilenen bir tip değilim. Yaptığımın belgede sahtecilik olduğunu biliyorum ama başka çarem yok. Yorumlarınızı bekliyorum.