Sahte macun Arctic MX4 2019'a ne yapılmalı?

Mikail627

Decapat
Merhaba arkadaşlar Arctic MX4 2019 Edition'ı 1 yıldır kullanıyorum.
Bu termal macunun sahte olduğu söyleniyor. Ama sıcaklıklar normal.
Mesela Fortnite da Ryzen 5 1600 AF.
59-62 derecelerde geziyor.
Ben N11'den aldım.
Bir de ben bu termal macunu çıkaracağım. Sizce çıkarırken bir sorun yaşar mıyım?(Sahte olduğu için soruyorum)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da videosu var.
Bir de şimdi hangi macunu önerirsiniz?
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de şimdi hangi macunu önerirsiniz?
Orjinal olanını öneririm.

Silerken bir sorun yaşamazsınız lakin, sıcaklıklar normalse boşa para harcamayın derim. Sonuçta termal macunun görevi ısıyı iletmek değil mi? Görünüşe göre işe yaramış. İllaki alacağım diyorsanız da bunu:

Veya bunu alın:

Bende de sahtesi varmış.
Ama 8 gramlığı ve poşette olmayanı, kutulu 2019 Edition şeklinde var. işin garip yanı, fotoğraflara baktığımda kutu üzerindeki yazılar gerçeğe benziyor, kaliteleri iyi vs.
Ama macunun kendisi PC hocasının videodaki gibi de durmuyor sanki.
Aynı macunu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum şimdi tam anlamadım 2019 yazanların hepsi mi sahte?
Macundan gayet memnundum.
Aynen Artctic distribütörü 2019 yazanların hepsi sahte demiş.

Termal macunu ne ile çıkartmamı önerirsiniz?
MSI Afterburner'dan kontrol ettim sıcaklıkları 60 derece normal değil mi bir de?
144FPS de oynuyorum.
Fortnite'ı.
Bir de yeni termal macunu sürerken ekran kartı veya işlemciyi sökmeme gerek var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı