Sahte parfüm satıcısı nasıl anlaşılır?

TwoRuleMusic

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Hepsiburada sitesinden yaklaşık 4200 TL'ye diyor Homme EDT gördüm ve almak istiyorum fakat sizden satıcı ve distribitör konusunda bilgi almak istiyorum.

Satıcı perfume point ve arcon kozmetik aracılığı ile ürünleri getirdiğini söylüyor.

Bu firmalar güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba.

Hepsiburada sitesinden yaklaşık 4200 TL'ye diyor Homme EDT gördüm ve almak istiyorum fakat sizden satıcı ve distribitör konusunda bilgi almak istiyorum.

Satıcı perfume point ve arcon kozmetik aracılığı ile ürünleri getirdiğini söylüyor.

Bu firmalar güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Teşekkür ederim.

Hocam alacaksanız Trendyol veya Hepsiburada'yı falan tercih etmeyin armaninin orijinal satıcısı bile tarihi geçmiş bayat parfüm yolluyor, bunun yerine ya Sephora ya da güvendiğiniz bir site, Instagram sayfasından falan alın

O tür yerlerden parfüm alınmaz hocam Sephora, Boyner veya Beymen varsa şehrinde oralardan al.
Sephora, Beymen, Boynere de Arcon kozmetik veriyor bahsettiği parfümü çünkü Tr distribütörü onlar. Parfume Pointte Arcon kozmetiğin resmi satıcılarından ürün verdiği yani boynerden sephoradan alınca ne gelecekse Parfume Pointtende aldığında o gelir. Ama türkiyede Te-ha, magna ve arcon kozmetiğin ithal ettiği ürünleri ben tavsiye etmem. 250 tane orjinal getiriyorlarsa 2500 tanede dubaiden a kalite replika getirip distribütör etiketi basıp veriyorlar mağazalara. Şikayetvara bakarsanız boyner olsun sephora olsun tonlarca sahte parfüm şikayeti var hepsninde tedarikçisi bu 3 firma.

Ded
Sephora, Beymen, Boynere de Arcon kozmetik veriyor bahsettiği parfümü çünkü Tr distribütörü onlar. Parfume Pointte Arcon kozmetiğin resmi satıcılarından ürün verdiği yani boynerden sephoradan alınca ne gelecekse Parfume Pointtende aldığında o gelir. Ama türkiyede Te-ha, magna ve arcon kozmetiğin ithal ettiği ürünleri ben tavsiye etmem. 250 tane orjinal getiriyorlarsa 2500 tanede dubaiden a kalite replika getirip distribütör etiketi basıp veriyorlar mağazalara. Şikayetvara bakarsanız boyner olsun sephora olsun tonlarca sahte parfüm şikayeti var hepsninde tedarikçisi bu 3 firma.
Dediğin gibiyse o zaman tek mantıklı yol dışarıdan almak ama bu gümrük muhabbetinden dolayı o da imkansız gibi ya da bizatihi dış ülkelere gidip yerinden almak ki onun için de bayağı maddi durumun iyi olması lazım.

Ded

Dediğin gibiyse o zaman tek mantıklı yol dışarıdan almak ama bu gümrük muhabbetinden dolayı o da imkansız gibi ya da bizatihi dış ülkelere gidip yerinden almak ki onun için de bayağı maddi durumun iyi olması lazım.
Size şöyle söyliyim ben yıllardır Versace erso kullanırım bi gün italyaya gittik ailecek ve yerinden anneme babama ve kendime aldım böyle bişi yok sıktım bu koku bumuymuş dedim. 10 saat rahat yayılımı vardı ve kutuyu inceledim aldıgım Parfum modeliydi kutuyu yan eğince üstünde beyaz kod çıkıyor sordum içerde bu kod ne diye parfüm kodu dedi türkiyeden aldığım üründe yoktu hatırlıyorum sonra gene sordum bu kod buraya özelmi bölgesel olarak kodsuz ürün üretiliyormu diye. Kod yoksa bizim ürünümüz değildir dedi. Dönünce mm kozmetiğe sordum bu durumu hala bana parfümü nasıl sıkacağımı tene uyumu işte yediğiniz yemek bile kalıcılığı etkiler falan anlatıyor bide sordum kod olayını öyle bişi yok dedi bana. Yani uzun lafın kısası Versace değil magna kozmetik biliyor ürünün nasıl olduğunu Versace bilmiyor. :D

Arkadaşlar merhaba.

Teşekkür ederim.

Trendyol'dan Bargello parfüm aldım satıcıya bakmadan kolonya gibi kokuyor bende kolonya niyetine kullanıyorum önerim güvenilir yerden alman (Trendyol güvenilir ancak satıcı güvenilir değildi)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı