Xrates4575
Decapat
Daha fazla
Açılması kesin açılır da diyemem kesin açılmazda diyemem ama itiraz etme hakkın var doğrulama hakkın var belki sonucunda düzelir ama telif sıkıntı baya
Telif atılan videolar, tam anlamıyla size mi ait? Eğer tam anlamıyla size ait ise öyle itiraz edin.
@Xrates4575, videolar tam anlamıyla size mi aitti? Ne videosu çekiyordunuz?
@Xrates4575, telif atılan videolar hangisi? Size ait olmayan videolar mı? Size ait olmayandan kastım, örneğin size ait olmayan müzik kullanmışsınızdır. Bunun için hak talebinde bulunamazsınız ya da edit videosu yapıyorsunuzdur yayıncıların vs olsun. Bunun için de hak talebinde bulunamazsınız çünkü size ait değil.
@Xrates4575, videolar tam anlamıyla size mi aitti? Ne videosu çekiyordunuz?
Evet PC bazen kaldırmıyor bazen de içerik çekmekte zorluk çekiyorum o yüzden %1 videolar bana ait degil kanal benim ve %99 videolar bana ait yalnızca %1 videolar bana ait degil sanırım birisi bana telif atmış.
Evet videolar bana ait ama en az 10 video bana ait degil bilgisayarım kötü oldu için çalmak zorunda kaldım 2. konuya gelirsek ne tür içerik demiştin ona cevap veremem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.