YouTube Sahte Telif

Yaşın çok küçük dostum o adam o amaçla paylaşmadı bundan eminim. Emekle kastığı şeyleri YouTube kaldırıyor. Sizin gibilere hile vermiyor zaten siz içine edersiniz. Adam kendi yazılımını tanıtmış başkasının da değil yazık olmuş emeklerine geçmiş olsun kardeşim.

Her Minecraft oynayan birisine yaşın küçük demeye zeka seviyen el veriyorsa durma dostum. 21 yaşındayım ve bu olayların gerçek yüzünü bu arkadaşların oyun zevkinin nasıl içinden geçtiğini gayet iyi biliyorum. İnsanların yararına olmayan bir şeyler paylaşıp buna emek diyorsan zeka seviyende bir takım eksiklikler görebiliyorum.
İyi günler iyi forumlar.

Her Minecraft oynayan birisine yaşın küçük demeye zeka seviyen el veriyorsa durma dostum. 21 yaşındayım ve bu olayların gerçek yüzünü bu arkadaşların oyun zevkinin nasıl içinden geçtiğini gayet iyi biliyorum. İnsanların yararına olmayan bir şeyler paylaşıp buna emek diyorsan zeka seviyende bir takım eksiklikler görebiliyorum.
İyi günler iyi forumlar.

Tamamen sinirle bir yorum yapmışsın ve zeka böyle ölçülmez. Eğer öyle ölçülüyorsa senin zekan komple sıkıntılı onu kesin karar veriyorum. Minecraft oynayan kitle zaten küçük neyini tartışıyorsun?

Dostum bekle sana yardımcı olucam ben de bu telif olayları çok yaşadım bi bana attılar bi ben attım falan hazır bir karşı bildirim yazısı var bana onu göndermişlerdi ve benim attığım telif kalkmıştı sana o yazıyı verebilirim istersen.Kendine göre ayarlarsın yazıyı.

Dostum bekle sana yardımcı olucam ben de bu telif olayları çok yaşadım bi bana attılar bi ben attım falan hazır bir karşı bildirim yazısı var bana onu göndermişlerdi ve benim attığım telif kalkmıştı sana o yazıyı verebilirim istersen.Kendine göre ayarlarsın yazıyı.
Çok saol reis atabilir misin ?

İyi günler iyi forumlar.

2 Mesajın var ve 2'si de bu konuda yazılmış. 21 Yaşında mısın? Büyük ihtimalle forumu bıraktın (İyi forumlar :D)

Dostum sahte telif falan yok videoda adam ın texture pack ini kullanmışsın izin almadan ayrıca korsan bir oyun videosu üstüne üstlük oyunda hile öğretiyorsun ya.

Dostum sahte telif falan yok videoda adam ın texture pack ini kullanmışsın izin almadan ayrıca korsan bir oyun videosu üstüne üstlük oyunda hile öğretiyorsun ya.
Ya cidden senin gibi bir şeyi araştırmadan yazan insanları kınıyorum. Forumda bir yetkili arkadaş sizinle ait konu açmıştı rica etsem araştırıp okuyun. Çünki insanoğlunun her şeyi bildiği söylenemez öğrenecek bir sürü bilgi vardır. Ben yorumlarımda nasıl yediğimi tehdit aldığımı anlattım. Sahte telifi azıcık ne bileyim 5 dakika araştırsaydın be yazsaydın hocam olmaz mıydı ? İyi forumlar, bilgili forumlar dilerim size.

Ya cidden senin gibi bir şeyi araştırmadan yazan insanları kınıyorum. Forumda bir yetkili arkadaş sizinle ait konu açmıştı rica etsem araştırıp okuyun. Çünkü insanoğlunun her şeyi bildiği söylenemez öğrenecek bir sürü bilgi vardır. Ben yorumlarımda nasıl yediğimi tehdit aldığımı anlattım. Sahte telifi azıcık ne bileyim 5 dakika araştırsaydın be yazsaydın hocam olmaz mıydı? İyi forumlar, bilgili forumlar dilerim size.

Sahte teliften bahsetmiyorum dostum sahte olduğunadir bir kanıt yok elinde ayrıca oyun korsan ve hile tanıyıyorsun ahala daha konuşmaya nasıl yüz buluyorsun anlamıyorum.

Sahte teliften bahsetmiyorum dostum sahte olduğunadir bir kanıt yok elinde ayrıca oyun korsan ve hile tanıyıyorsun ahala daha konuşmaya nasıl yüz buluyorsun anlamıyorum.
Cidden cahille tartışmaktansa gider yatağımda uyurum daha iyi hocam uzatmayın boş boş konuşmalar yapıyorsunuz hayla iyi forumlar. Kanıtımda var bu arada bilgisiz konuşuyorsunuz forumda sizin gibisine ilk defa rastladım kim almışsa foruma sizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı