YouTube Sahte telif ve 3 ihlal yüzünden kapatılan hesap geri açılabilir mi?

@Xrates4575, o çaldığın videolara telif atılmış işte. Bunun nesi sahte telif? Onu anlayamadım. :D

Kanka bende zaten 2 telif vardı sadece bazı videolar bana ait degil o kadar

Dostum kusura bakma ama bunun bahanesi yok. Sadece kendi telefonundan bile çok güzel işler yapan insanlar var. Hesaplarım çoğunlukla gereksiz (hiç video atmadan) 10 kez kapatılan biri olarak diyorum ki YouTube iyi bir iş yapmış. Eğer sen bir kişinin veya birden fazla kişinin videolarını, belirtmişsin ki en az 10 video sana ait değil, kendinin gibi yüklemişsin. Hesabın açılmaz. Benim ne yorum yaptığım ne video yüklediğim en az 8 hesabım kapatıldı. Onlarca kez talepte bulundum ancak geri dönütler çoğunlukla yapay zeka tarafından otomatik ret cevaplarıydı.

Eğer cidden uğraş vererek içerikler üretceksen yeni bir sayfa aç ve çalmadan çırpmadan video üret. Birilerinin videolarını çalmanın hiçbir faydası olmaz. Çok istiyordan git yabancı bir de videodan esinlenerek ve kendinden bir şeyler katarak yeni bir video üret. Esin kaynağını da hakkında kısmında belirt.

O zaman sen YouTube'nin tarafındasın o zaman niye cevap veriyorsun

@Xrates4575, o çaldığın videolara telif atılmış işte. Bunun nesi sahte telif? Onu anlayamadım. :D

Yes bende sahte telif ne alaka anlamadım

Kanka bende zaten 2 telif vardı sadece bazı videolar bana ait degil o kadar

O zaman sen YouTube'nin tarafındasın o zaman niye cevap veriyorsun
Dostum son sozu YouTube soylemis burasi hakkini arayabilecegin bir platform degil. Teknolojik yardim platformu, bir sey yapamayiz.

Gecmis olsun yeniden kanal acin ve ozgun icerikler uretin yada esinlenerek uretin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı