Sahte Windows 7'den Lisanslı Windows 8'e Yükseltme Yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi sahte Windows 7 kullanmaktayım. Windows 8 pro upgrade almaya karar verdim. Vatan Bilgisayardaki bir çalışan sahte Windows 7 kullanıyorsan Windows 8 upgrade yükleyemezsin dedi. Sonra Teknosa da ki bir çalışana sordum Windows 7 crackli ise yüklersin sorun çıkarmaz dedi. Bende bu durumda arada kaldım sizce hangisi doğru söylüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende yasal olmayan Windows 7 varken, kampanya sırasında, internet üzerinden WİNDOWS 8 i 70 TL ye almıştım. Aynı lisans ile şimdide Windows 8,1 PRO kullanıyorum.

Orjinal lisansı Madmax arkadaşımız gibi uygun fiyatlara satın alabilirsin ama tabiki kampanyaları takip etmen gerekir. Sahte Windows 7 den 8 e yükseltmek mümkündür. Eğer lisans anahtarın yani sahte window'sun sisteme yakalanmamışşa tabiki fakat yükseltsen bile yükleme sonunda senden Windows 8 anahtarı isteyecektir.

Tartışmayı defalarca deneyen biri olarak burada sonlandırıyorum. Korsan sistem üzerine kuracağınız yükseltme ile sorunsuz orijinal kullanabilirsiniz. İstediğiniz gibi güncelleme yapabilirsiniz.

Ben de zamanında korsan Windows 7 kullanıyordum ve Windows 8'in yeni çıktığı zamanda yapılan kampanya ile 29 Tl. Karşılığında Windows 8 lisansı aldım ve şu an 8.1'e yükselttim herhangi bir sıkıntı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…