Saints Row 4 RTX 4060 sistemde 40 FPS veriyor

İyi akşamlar, bu oyunda 4060 olmasına ragmen Max 40 FPS alıyorum, düşük ayarlarda bunu nasıl çözebilirim?

Driverlar güncel değilse güncelle 40 FPS oyun için aşırı düşük benchmark testlerinde 90-100 arası olması lazım Intel 12.nesil işlemciler ile birlikte ve oyun hangi ayarlarda acaba ve işlemciniz nedir?

Driverlar güncel değilse güncelle 40 FPS oyun için aşırı düşük benchmark testlerinde 90-100 arası olması lazım Intel 12.nesil işlemciler ile birlikte ve oyun hangi ayarlarda acaba ve işlemciniz nedir?
Hocam sistem güncel ama oyun yabancı forumlardada baktım bi çeşit optimizasyon sıkıntısı varmış çözemedim.

Hocam sistem güncel ama oyun yabancı forumlarda da baktım bir çeşit optimizasyon sıkıntısı varmış çözemedim.

Farklı oyunlarda da garip FPS'ler almıyorsanız oyun optimizasyonu ile ilgili olabilir haklısınız hocam.

Farklı oyunlarda da garip FPS'ler almıyorsanız oyun optimizasyonu ile ilgili olabilir haklısınız hocam.
Hocam beam ng drive ormanlık bir haritada ortada 120 fps üstü alıyorum ve bu oyunu nasıl iade edicem oyunu alalı 2 haftadan fazl aoldu ama 5 dakıka bıle oynamadım.Böyle bir sorun oalcagını tahmın etmemiştim.

Re-Elected sürümünü oynuyorsunuz sanırım, evet, o sürümde performans sıkıntısı var maalesef. Steam'den oynuyorsanız eski sürüme geçin diyeceğim ama o zaman da tüm DLC'lere erişim sağlanmıyor.

Hocam beam ng Drive ormanlık bir haritada ortada 120 FPS üstü alıyorum ve bu oyunu nasıl iade edeceğim oyunu alalı 2 haftadan fazl AÖL'du ama 5 dakıka bıle oynamadım. Böyle bir sorun oalcagını tahmın etmemiştim.

Beam ng Drive da optimizasyonu pek iyi denemez benchmark testlerinde orta ayarlarda normal yollarda 150-160 alıyor o yüzden FPS'lere çok takılma oyunu nereden aldın bu arada iade etmek için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı