Saints Row the Third Çalışmayı Durdurdu

Oyun orj. değil,yukarıda orj. yazmışsın ancak sanmıyorum, Bu yüzden açamıyorsun crack değiştir yada satın al. Eğer gerçekten satın aldı isen Oyunu silip D: diskine Kur. Kullanıcı dosyandan da Oyun klasörünü sil.
Oyunu silip yüklemeyi denedim ve oyun gerçekten orijinal isterseniz fotoğraf yükleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silip yuklemeyi denedim ve oyun gerçekten orjinal isterseniz fotoraf yükliye bilirim.
Gerek yok :) kuşkulandığım şeyde bir kez sormam yeter, çünkü yalan söyleyen kendine söyler çözüme gidemez.
O zaman dediğim gibi başka bir diske kurup diğer dediklerimi uygula.

Sistem dosyalarını kurtardım. Oyun halen açılmıyor yardımızı bekliyorum.Yanlız bende D diski yok sadece C var :)

Steam adım : patopaX
:) Disk manage yazılımlarından Diskinizi bölün veya disk yönetiminden. Sonra D: diskine kurlum yapmaya çalışın. Yeni bir kullanıcı açıp onuda deneyebilirsin(içinde türkçe karakterler olmasın)

Olmadı başka disk'de yardım edicek yokmu ? :confused: Ben o kadar çok araştırdım ki hiç biyerde yok siz bulursunuz diye düşünmüştüm.
:matrix:
Buluyoruz zaten ama uygulamayı yanlış yapıyorsun Format at yeniden dene recep beyin dediği gibi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı