Saints Row Third oyunda donmalar

İşletim sistemi
Windows 10

Makine

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce Saints Row Third satın aldım. Heyecanla oyunu indirdim. Oyunu açtığımda yükleme ekranında dahil oyun içinde donmalar yaşadığını fark ettim. Biraz araştırdım ve sorunun internete bağlı iken oluştuğunu fark ettim. Wi-Fi'ı kapatınca veya Steam'de çevrimdışı olunca donma sorunu ortadan kalkıyor. İnterneti her defasında kapatmak yerine başka bir çözüm yolu var mı? Bilgilendirme: Yayıncıya e-posta üzerinden sorunu çözmek için mesaj attım ama dönüş olmadı.

Birkaç gün önce Saints Row Third satın aldım. Heyecanla oyunu indirdim. Oyunu açtığımda yükleme ekranında dahil oyun içinde donmalar yaşadığını fark ettim. Biraz araştırdım ve sorunun internete bağlı iken oluştuğunu fark ettim. Wi-Fi'ı kapatınca veya Steam'de çevrimdışı olunca donma sorunu ortadan kalkıyor. İnterneti her defasında kapatmak yerine başka bir çözüm yolu var mı? Bilgilendirme: Yayıncıya e-posta üzerinden sorunu çözmek için mesaj attım ama dönüş olmadı.
Güvenlik duvarından oyunun internet erişimini kapatmayı deneyebilirsin.

Güvenlik duvarından oyunun internet erişimini kapatmayı deneyebilirsin.

Maalesef kapatmama rağmen sorun ortadan kalkmadı. Artık benim düşüncem Steam ile alakalı olduğu.
Sonunda çözdüm. Kaç gündür araştırıyordum. "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts" açın. Attığım resimdeki yazıyı ekleyin ve kaydedin.
indir.png
My steelport emülatör' üne defalarca bağlanmaya çalışmasından dolayı oluyormuş.

Son düzenleme:
Maalesef kapatmama rağmen sorun ortadan kalkmadı. Artık benim düşüncem Steam ile alakalı olduğu.
Sonunda çözdüm. Kaç gündür araştırıyordum. "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts" açın. Attığım resimdeki yazıyı ekleyin ve kaydedin. Eki Görüntüle 762140My steelport emülatör' üne defalarca bağlanmaya çalışmasından dolayı oluyormuş.

Dediklerinizi yaptım fakat bende donmaya devam etti. DirectX9 olarak başlatıyorum oyunu. Bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Sonunda çözdüm. Kaç gündür araştırıyordum. "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ hosts" açın. Attığım resimdeki yazıyı ekleyin ve kaydedin. Eki Görüntüle 762140my steelport emülatör' üne defalarca bağlanmaya çalışmasından dolayı oluyormuş.

Bende donma sorunu yaşıyorum bununla ilgili konu açtım ama biz arkadaşla Online oynamak istiyoruz bu ayarı yapınca Online oynanabiliyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı