Konuu uzatma derdinde değilim, düşüncenize saygım var ama tek ricam lütfen şu tabloya bir bakıp durumu ona göre tekrar değerlendirin:Çok şey yazarım ancak yazmak istemiyorum ve konuyu kapatmak istiyorum.
Güvenmiyorum.
Konuu uzatma derdinde değilim, düşüncenize saygım var ama tek ricam lütfen şu tabloya bir bakıp durumu ona göre tekrar değerlendirin:Çok şey yazarım ancak yazmak istemiyorum ve konuyu kapatmak istiyorum.
Güvenmiyorum.
S.A.KAnketin tarafsızlığına ben ikna oldum.Eki Görüntüle 1693370
Anketin gayet tarafsız olduğu belli mizahlık neyi varmış öğrenebilir miyim? (!)Moderasyona konu "Mizah" bölümüne taşınmalı diye rapor ettim ama onlar da anketi ciddiye almışlar galiba.![]()
Arama sorgusu mesela...Anketin gayet tarafsız olduğu belli mizahlık neyi varmış öğrenebilir miyim?
Paylaşan profili incele, bunun haricinde SAK'a bir bak bakalım güvenilirliği var mı? Bir de elimdeki köprüyü de değerlendirelim.Anketin gayet tarafsız olduğu belli mizahlık neyi varmış öğrenebilir miyim?
Herkes "hahaha" attığına göre bence paylaşanların kendilerini düşürdükleri saçma sapan durum belli oluyor. Yine de düşüncenize saygı duyarım.Arama sorgusu mesela...
Twitter'da böyle binlerce troll paylaşım olur. Hepsini buraya haberler bölümüne getirecekseniz o trollerin amacına hizmet edip boş yere meşgul edersiniz Sosyal'i.
Konya Karatay'da yapılmış anlaşılan hocam...Anketi bizzat sarayda yapsanız bu sonuç çıkmaz.
İroni zaten.Paylaşan profili incele, bunun haricinde SAK'a bir bak bakalım güvenilirliği var mı? Bir de elimdeki köprüyü de değerlendirelim.
Trollerin efendisi yazılı fragmanı.Anketin tarafsızlığına ben ikna oldum.Eki Görüntüle 1693370
Mansur Yavaş da Murat Karayalçın gibi 4. Yılında istifa etsin ondan sonra Ankara'yı yine 25 yıl liyakatsizler yönetsin.Bu anketler hikaye. RTE %52 ile ilk turda kazanacak. Mansur veya İnce olsaydı %55 ile rahat alacaktık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.