Sakal bırakmak için rapor var mı?

585599

Decapat
Arkadaş 1 haftada da değil 3 gunde en az 1cm uzuyor sakalım. Müdüre ne kadar desem de anlatamıyorum. Zaten son senem, staj öğrencisiyim. 2 gün gidiyorum okula diyorum kimse umursamıyor. Bunun icin rapor vs falan alabilir miyim?

Aileni araya sok müdürle konuşsunlar öbür şekilde müdür peşini bırakmaz. Bildiğim kadarıyla okullarda saç sakala karışamıyorlar.

Arkadaş 1 haftada da değil 3 gunde en az 1cm uzuyor sakalım. Müdüre ne kadar desem de anlatamıyorum. Zaten son senem, staj öğrencisiyim. 2 gün gidiyorum okula diyorum kimse umursamıyor. Bunun icin rapor vs falan alabilir miyim?

Sakal kuralı inanılmaz saçma bir kural. Bizim lisede olmasa da bedenci ilginç bir şekilde eksi verdi sakallılara (ben çok şükür ki sakalsızım). Son seneniz bence çok uğraşmayın.

Sen şimdi böyle yazınca bir anım geldi aklıma onu paylaşayım seninle. Bende böyle buram buram sakalı çıkanlardandım lise zamanlarımda. Okula gitmeden önce sakalımı sıfır keserdim okula giderdim. 12:30-1:30 molamda müdür beni görür, bu sakal ne? Diye sorardı. Elime permatik sıkıştırıp tekrar lavabo da sakalımı sıfır keserdim.

Askeriye mi orası hiçbir şey yapamazlar boş geç.

Öğrencilerin sakal ve bıyık bırakması kesinlikle yasaktır. Sağlık açısından sakal-bıyık tıraşı olamayan öğrenciler, sebebini belirten tam teşekkülü hastanelerden aldıkları raporu bölüm başkanlığına ibraz etmek zorundadır.
Boyle bir yazi buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı