serkie Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Macbook pro m2 max Desktop: Amd Ryzen 7 7800 / RX 7700XT Phone: iphone 15 pro & huawei pura 80 pro & google pixel 9 pro xl Cinsiyet Erkek Dün 20:42 #21 Askerde çok işime yaramıştı. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Hype3R Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 39 dakika önce #22 Darqx dedi: Jilet'e yağlama yapılmıyor değil mi makinede ki gibi? Bakım amaçlı. Metalik bir şey sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bildiğim kadarıyla yapılmıyor. Ben hiç jilet kullanmadım ama kullananlardan hiç böyle bir şey duymadım. Başlığın zaten bir kullanım ömrü var. Dolunca kesmemeye veya tahriş etmeye başlıyor.
Darqx dedi: Jilet'e yağlama yapılmıyor değil mi makinede ki gibi? Bakım amaçlı. Metalik bir şey sonuçta. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bildiğim kadarıyla yapılmıyor. Ben hiç jilet kullanmadım ama kullananlardan hiç böyle bir şey duymadım. Başlığın zaten bir kullanım ömrü var. Dolunca kesmemeye veya tahriş etmeye başlıyor.