Karakurt5877
Kilopat
- Makaleler
- 2
XT5200'de istediğiniz tüm özellikler bulunmuyor. Önceki attığım linkten bütçenize ve istediğiniz özelliklere uygun ürünlere bakabilirsiniz. Philips için multigroom series 3000'i incelemenizde fayda var. Satın al: Philips Multigroom series 3000 6'sı 1 arada, Yüz MG3710/15 6'sı 1 arada, Yüz
XT5200'de istediğiniz tüm özellikler bulunmuyor. Önceki attığım linkten bütçenize ve istediğiniz özelliklere uygun ürünlere bakabilirsiniz. Philips için multigroom series 3000'i incelemenizde fayda var. Satın al: Philips Multigroom series 3000 6'sı 1 arada, Yüz MG3710/15 6'sı 1 arada, Yüz
Goldmaster önermem. Phillips, rowenta ve Braun'dan başka bakma aslında en iyisi deneme yanılma yoluyla oluyor. Benim için şöyle: Braun>Rowenta>Phillips.Bütçe'yi çok sıkıntı etmeyin. Eğer çok güzel bir ürünse bütçemi 2000 TL'ye kadar çıkartabilirim.
Attığınız ürün güzelmiş aslında ama eski bir ürüne benziyor. Yeni bir nesili yok mu?
@Gerçek bir Waifu @Suvolta @Pardish0Nn
Bu ürünler nasıldır acaba?
GoldMaster Showman Dijtal Led Ekranlı Saç Sakal Vücut Tıraş Makine Type-c Girişli 16in1 Erkek Bakım Seti - Fiyatı, Yorumları
GoldMaster Showman Dijtal Led Ekranlı Saç Sakal Vücut Tıraş Makine Type-c Girişli 16in1 Erkek Bakım Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com GoldMaster Suit IPX5 Su Geçirmez Özellikli Manyetik Şarjlı Standlı 16 in 1 Erkek Bakım Seti - Fiyatı, Yorumları
GoldMaster Suit IPX5 Su Geçirmez Özellikli Manyetik Şarjlı Standlı 16 in 1 Erkek Bakım Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com GoldMaster Neon Saç Sakal Vücut Tıraş Makinesi 14 In 1 Erkek Bakım Seti Gm8156 - Fiyatı, Yorumları
GoldMaster Neon Saç Sakal Vücut Tıraş Makinesi 14 In 1 Erkek Bakım Seti Gm8156 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 
Goldmaster önermem. Phillips, rowenta ve Braun'dan başka bakma aslında en iyisi deneme yanılma yoluyla oluyor. Benim için şöyle: Braun>rowenta>phillips.
Kendinde deneyerek alman daha mantıklı olur. Braun en kaliteli alman markasidir. Onerimdir ama Phillips de sana uygun olabilir. Rowenta'da güzel hatta Phillips'den daha iyi fakat destek konusunda pek iyi değiller. Bunu sorun etmezsen rowenta da alabilirsin.
Braun.Uzun araştırma karşısınd abu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi?
Aradığınız Sayfa Bulunamadı | BraunShop
Aradığınız sayfayı bulamadık ancak aşağıdaki ürünlerin dikkatinizi çekebileceğini düşünüyoruz.www.braunshop.com.tr Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz Ve Vücut Şekilendirici - Fiyatı, Yorumları
Philips Qp2824/10 Oneblade Yüz Ve Vücut Şekilendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com 
Bu modeller arasında oneblade kullandığım ve memnun kaldığım için önereceğim ancak 5 6 ayda bir başlığı değiştirmeniz gerekiyor.
@Karakurt5877
Dediğim gibi sıfıra yakın alma gibi bir derdiniz yoksa normal makine alabilirsiniz. Braun ve Philips yukarıda attığınızın ikisi de değiştirilebilir başlığa sahip. Yani bir süre kullandıktan sonra değiştirmeniz gerekiyor. İyi yönleri gerçekten sıfıra yakın almaları. Son attığınız philips modeli günlük kullanımda benim için yeterli. Metal başlık kısmı eski kullandığım modele göre biraz daha küçük gelmişti ki ona da zamanla alıştım. Diğer forum üyelerinin de yorumlarını değerlendirip almanızı öneririm.Bu özelliği kötü olmuş. O zaman çok masraflı olmaz mı?
Alttaki daha mantıklı gibi. Kendi kendine biliyor ağzını? Kararsız kaldım açıkca.
Hangisini satın aldın ben de arıyorum da vücut + sakal için sakal da 0'a yakın kesen istediğimde sadece düzetlme yapabileceğim bir şey arıyorum.
Arkadaş aldı ve çok memnunAbim yaklaşık 3 senedir. Ben de 2 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. En son 3 ay önce şarj etmiştim hala kullanıyorum. Yani bütçe arttırırsan alınabilecek bir ürün.Philips Multigroom 7000 Serisi MG7736/15 16'sı 1 Erkek Bakım Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Multigroom 7000 Serisi MG7736/15 16'sı 1 Erkek Bakım Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips Multigroom 7000 Serisi MG7736/15 16'sı 1 Erkek Bakım Seti özelliklerini incele, 1.657,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com