Sakal, burun ve vücut için tıraş makinesi önerisi

XT5200'de istediğiniz tüm özellikler bulunmuyor. Önceki attığım linkten bütçenize ve istediğiniz özelliklere uygun ürünlere bakabilirsiniz. Philips için multigroom series 3000'i incelemenizde fayda var. Satın al: Philips Multigroom series 3000 6'sı 1 arada, Yüz MG3710/15 6'sı 1 arada, Yüz

Bütçe'yi çok sıkıntı etmeyin. Eğer çok güzel bir ürünse bütçemi 2000 TL'ye kadar çıkartabilirim.

XT5200'de istediğiniz tüm özellikler bulunmuyor. Önceki attığım linkten bütçenize ve istediğiniz özelliklere uygun ürünlere bakabilirsiniz. Philips için multigroom series 3000'i incelemenizde fayda var. Satın al: Philips Multigroom series 3000 6'sı 1 arada, Yüz MG3710/15 6'sı 1 arada, Yüz

Attığınız ürün güzelmiş aslında ama eski bir ürüne benziyor. Yeni bir nesili yok mu?

@Gerçek bir Waifu @Suvolta @Pardish0Nn
Bu ürünler nasıldır acaba?

Son düzenleme:
Bütçe'yi çok sıkıntı etmeyin. Eğer çok güzel bir ürünse bütçemi 2000 TL'ye kadar çıkartabilirim.

Attığınız ürün güzelmiş aslında ama eski bir ürüne benziyor. Yeni bir nesili yok mu?

@Gerçek bir Waifu @Suvolta @Pardish0Nn
Bu ürünler nasıldır acaba?
Goldmaster önermem. Phillips, rowenta ve Braun'dan başka bakma aslında en iyisi deneme yanılma yoluyla oluyor. Benim için şöyle: Braun>Rowenta>Phillips.
Kendinde deneyerek alman daha mantıklı olur. Braun en kaliteli alman markasidir. Onerimdir ama phillips de sana uygun olabilir. Rowenta 'da güzel hatta phillips'den daha iyi fakat destek konusunda pek iyi değiller. Bunu sorun etmezsen Rowenta da alabilirsin.

Goldmaster önermem. Phillips, rowenta ve Braun'dan başka bakma aslında en iyisi deneme yanılma yoluyla oluyor. Benim için şöyle: Braun>rowenta>phillips.
Kendinde deneyerek alman daha mantıklı olur. Braun en kaliteli alman markasidir. Onerimdir ama Phillips de sana uygun olabilir. Rowenta'da güzel hatta Phillips'den daha iyi fakat destek konusunda pek iyi değiller. Bunu sorun etmezsen rowenta da alabilirsin.

Uzun araştırma karşısınd abu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi?

Uzun araştırma karşısınd abu iki ürün arasında kaldım. Sizce hangisi?
Braun.

Bu modeller arasında oneblade kullandığım ve memnun kaldığım için önereceğim ancak 5 6 ayda bir başlığı değiştirmeniz gerekiyor.

@Karakurt5877

Bu özelliği kötü olmuş. O zaman çok masraflı olmaz mı?
Alttaki daha mantıklı gibi. Kendi kendine biliyor ağzını? Kararsız kaldım açıkca.

Bu özelliği kötü olmuş. O zaman çok masraflı olmaz mı?
Alttaki daha mantıklı gibi. Kendi kendine biliyor ağzını? Kararsız kaldım açıkca.
Dediğim gibi sıfıra yakın alma gibi bir derdiniz yoksa normal makine alabilirsiniz. Braun ve Philips yukarıda attığınızın ikisi de değiştirilebilir başlığa sahip. Yani bir süre kullandıktan sonra değiştirmeniz gerekiyor. İyi yönleri gerçekten sıfıra yakın almaları. Son attığınız philips modeli günlük kullanımda benim için yeterli. Metal başlık kısmı eski kullandığım modele göre biraz daha küçük gelmişti ki ona da zamanla alıştım. Diğer forum üyelerinin de yorumlarını değerlendirip almanızı öneririm.

Hangisini satın aldın ben de arıyorum da vücut + sakal için sakal da 0'a yakın kesen istediğimde sadece düzetlme yapabileceğim bir şey arıyorum

Hangisini satın aldın ben de arıyorum da vücut + sakal için sakal da 0'a yakın kesen istediğimde sadece düzetlme yapabileceğim bir şey arıyorum.

İlk Philips'in MG7736/15 modelini almıştım ama gövde malzemesi plastik olduğundan iade edip gövdesi metal olan Philips MG7745/15 aldım. Güncel olarak kullanıyorum. Oldukça memnunum. Artı Philips'in sitesine ürünü kaydedince +1 garanti veriyor yani toplamda 3 yıl garantisi olmuş oluyor.

1705261017487.png

Abim yaklaşık 3 senedir. Ben de 2 senedir kullanıyorum. Bir sıkıntısını görmedim. En son 3 ay önce şarj etmiştim hala kullanıyorum. Yani bütçe arttırırsan alınabilecek bir ürün.
Arkadaş aldı ve çok memnun

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı