ED Crasher
Hectopat
Daha iyi.Hocam yüzüm felaket derecede baby face 15-16 yaşımda gösteriyor beni.
Daha iyi.Hocam yüzüm felaket derecede baby face 15-16 yaşımda gösteriyor beni.
Daha iyi.
Ankaralı ev arkadaşımda senin gibiydi. her gün traş olurdu çıkması için.. Antalyalı olan orman kaçkını gibiydi sabah traş olur öğlen fırça gibi olurdu sakal... söverdik buna yapma etme diye.Sakalımın çıkması için ne yapabilirim? 18 yaş tek çenemin ucunda keçi sakalı bölgesinin olduğu yerde hafif çıkıyor yanlardada çıkması için ne yapabilirim? Baba sakallı, dayı az sakallı, amca çok sakallı.
Bence bu tarz şeyleri kullanma, sakal isteyebilirsin ama doğal bir şekilde gelişmesini bekle bên 18 yaşındayım Pêşmerge gibi Dolaşıyorum etrafta sakal yüzünden yüzümü de tahriş edebiliyor. Çok kafana takmaHocam serum falan? Şu sakal çıkması için çok hafif dikenli alet oluyordu ondan önerir misiniz?
Hiç değilse sakal sorunları oluşmuyor, sürekli kesme derdi ve kıl dönmesi gibi bir sorun olmamış oluyor.Neresi daha iyi hocam? Kızlar dışında bir artısı yok.
Ne güzel işte. Sakal o kadar da güzel değil olmaması daha iyidir.Hocam yüzüm felaket derecede baby face 15-16 yaşımda gösteriyor beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.