Sakal Çıkması İçin Ne Yapılması Gerekir?

Kuara

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Herkese merhaba, yaşım 17 arkadaşlarımın çoğunda sakal çıkmaya başladı, yalnız bende sadece çene kısmında biraz var, geri kalan yerler baby face. ''Acaba köse miyim'' dedim, internette şöyle bir cevap buldum
-Saçın çıkıyor mu?
-Evet.
-Koltuk altında çıkıyor mu?
-Evet.
-Etek bölgesinde, cinsel organında çıkıyor mu?
-Evet.
-Tamam, takma kafana köse değilsin
Endriknoloji doktoruna Sormuş arkadaş. Badem yağı kökleri besler ve gür çıkmasını sağlıyormuş, ancak ''sivilce yaptı'' diyenler'de var ve benim yüzüm baya yağlı. Sizin önerebileceğiniz bir yöntem var mı?

Bekle sadece bekle... Ben 20 yasina kadar baby face idim. Simdi masallah gürül gürül cikiyor tras olmaktan biktim her gün. :)
Benim derdim büyük hassas cilt ve sert sakal ile tras olmanin nasil birsey oldugu biliyor musunuz? Bildigin yari celik kesiyorsun... :puro:

Asker olduğunuzda sakalınız az ve yavaş çıktığından dolayı dünyanın en mutlu insanı olacaksınız.:)

Sizin yaşlarınızdayken benim de sakalım bıyığım neden gür çıkmıyor diye arayışlara girdim...
Öneriler doğrultusunda bulduğum çözüm: Olmayan sakala günlük tıraş yapmaktı, ve yaptım...:D Evet, olmayan sakala merdiven altı (Anne Babadan gizli) günlük tıraş oldum. Sonra askerlik geldi çattı, tabi sakallar artık bana mısın demiyor, tosun gibilerdi maşallah. Sakalı az aynı zamanda yavaş çıkan arkadaşlarım 2-3 günde bir tıraş olurken bu şahsiyet her sabahın köründe kalkar tıraş olurdu, artı bazı denetlemelerin yapıldığı günlerde öğleden sonra tekrar yani günde 2 defa tıraş olurdum.:bıyık:

Asker olduğunuzda sakalınız az ve yavaş çıktığından dolayı dünyanın en mutlu insanı olacaksınız.:)

Sizin yaşlarınızdayken benim de sakalım bıyığım neden gür çıkmıyor diye arayışlara girdim...
Öneriler doğrultusunda bulduğum çözüm: Olmayan sakala günlük tıraş yapmaktı, ve yaptım...:D Evet, olmayan sakala merdiven altı (Anne Babadan gizli) günlük tıraş oldum. Sonra askerlik geldi çattı, tabi sakallar artık bana mısın demiyor, tosun gibilerdi maşallah. Sakalı az aynı zamanda yavaş çıkan arkadaşlarım 2-3 günde bir tıraş olurken bu şahsiyet her sabahın köründe kalkar tıraş olurdu, artı bazı denetlemelerin yapıldığı günlerde öğleden sonra tekrar yani günde 2 defa tıraş olurdum.:bıyık:
O nasıl bir sakal. O kadar uzuyor mu? Günde 2 defa nedir :D Mübarek orman herhalde :D

Günlük tıraş olur isen çıkar. Ama zaman geçtikçe çıkmasın diye bakacaksın. Ben bu yüzden tıraş olmamaya bakıyorum. Askerlik yapar iken rahat edersin. Çalışmaya başlayınca günlük tıraş adamı sinir eder.

Sen kilo sıkıntısıda yaşamazsın ha. :D Yediğin sakala gidiyor herhalde. :D

Arkadaşım ben 21 yaşındayım, daha yeni gürleşmeye başladı sakallarım. Bıyık bölgem halen daha seyrek. Bende senin gibi çok takmıştım kafama ama zamanla, yaş ilerledikçe düzeliyor. Hormonları normal çalışan bir erkeğin sakallarının tam anlamıyla düzgün çıkması ortalama 25 yaş civarıdır. Bence şimdiden dert etme ;)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı