Sakal eşit çıkmıyor

Mozzers

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 Tİ / İ5 12.NESİL / 16 GB RAM / 512 GB SSD /
Öncelikle merhaba, saçma bir konu biliyorum derdini falan de dersiniz neyse konuya giriyorum. Yaşım 21. zamanında sakallarım normal çıkıyordu birkaç kez ters vurmuştum sonradan çene tarafında sadece sağ taraf düzensiz ve çok az çıkmaya başladı. İnternette bununla ilgili şeyler araştırdım kimisi genetik veya hormon diyor ama babamın sakalları dümdüz geliyor sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı görünce yeni yeni çıkıyorsa normaldir dedim de yeni yeni de çıkmıyormuş. Bilgili olduğum için değil de düşündüğümden diyorum. Bundan sonra düz kesmeyi ve taramayı denediniz mi?

Başlığı görünce yeni yeni çıkıyorsa normaldir dedim de yeni yeni de çıkmıyormuş. Bilgili olduğum için değil de düşündüğümden diyorum. Bundan sonra düz kesmeyi ve taramayı denediniz mi
Başlığı görünce yeni yeni çıkıyorsa normaldir dedim de yeni yeni de çıkmıyormuş. Bilgili olduğum için değil de düşündüğümden diyorum. Bundan sonra düz kesmeyi ve taramayı denediniz mi?
ben

Çok ciddiye alıyorsan cildiyiye git.
Düz kesiyorum artık ama yine de faydası yok çenemin sağ tarafı yamuk çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı