Sakal için tıraş makinesi önerisi

Hocam ikisininde de EasyClick denen bir özellik var ve bu başlığı kolay bir şekilde çıkartmaya yarıyor. Şu resimdende anlaşılacağı üzere;

Eki Görüntüle 2232011

Ki zaten teknoloji mağazasına gidip görevli ile görüşmüştüm, kendisi de temizlenebildiğini doğruladı. 1000S modeli içindi, ama aynısını 1200S için de söylemem yanlış olmaz.

Nasıl olmalı hocam peki?
Ne alacaksınız?

Bu daha 2700'di geçen ya, günlük yükselip azalıyor büyük ihtimalle. Hocam peki bu iki cihaz arasında büyük farklar var mı? Benim gördüğüm kadarı ile aparat dışında bir farkları yok.

Bir de hocam temizlenmesi nasıl olmalı? Su ile durulamak yeterli olur mu? Yukarıdaki arkadaş sadece su yeterli olmaz demişti, sizin de bir yorumunuzu almak isterim.
B1200S modelinde ek olarak düzeltici başlık var onun dışında bir fark yok. Attığınız linklerdeki fiyatları değerlendirmem gerekirse sırf bunun için 1000 TL'den fazla fiyat farkına değmez. Temizlenmesi hakkında benim fikrim de benzer yönde olacaktır. Sadece su yeterli olmaz, fırça ile de temizleyin.

B1200S modelinde ek olarak düzeltici başlık var onun dışında bir fark yok. Attığınız linklerdeki fiyatları değerlendirmem gerekirse sırf bunun için 1000 TL'den fazla fiyat farkına değmez. Temizlenmesi hakkında benim fikrim de benzer yönde olacaktır. Sadece su yeterli olmaz, fırça ile de temizleyin.
Hocam son olarak;

Düzeltici başlık sakal traşı için değil, değil mi? Fualleri almak için anladığım kadarıyla?

Ve fırça derken yanında gelen küçük temizleme fırçasından mı bahsediyorsunuz?

Ne alacaksınız?
Sanırım 1000S alacağım.

Hocam son olarak;

Düzeltici başlık sakal traşı için değil, değil mi? Fualleri almak için anladığım kadarıyla?

Sanırım 1000S alacağım.
Hocam ben de hayatım da hiç jilet kullanmadım makinayla aldım ama yüzlerimin pürüzsüz olmasını istiyorum ve çoğu makina da yapmıyor 1000S yapar mı sizce kullanıp bana bildirirmisiniz ben de ona göre alayım.

Hocam son olarak;

Evet, dediğinize de yarıyor ve kısaltıcı olarak da geçer.
Evet, temizleme fırçasından bahsediyorum.

Hocam ben de hayatım da hiç jilet kullanmadım makinayla aldım ama yüzlerimin pürüzsüz olmasını istiyorum ve çoğu makina da yapmıyor 1000S yapar mı sizce kullanıp bana bildirirmisiniz ben de ona göre alayım.
Yorumlardan okuduğum kadarıyla sinek kaydına yakın bir traş deneyimi sunduğunu söylüyorlar. 3-4 günden fazla sakalı da kesmiyormuş. Uzun sakalınız varsa göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Kendi deneyimi paylaşırım elbette, ama ne zaman alacağım şu an bilmiyorum.

Yorumlardan okuduğum kadarıyla sinek kaydına yakın bir traş deneyimi sunduğunu söylüyorlar. 3-4 günden fazla sakalı da kesmiyormuş. Uzun sakalınız varsa göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Kendi deneyimi paylaşırım elbette, ama ne zaman alacağım şu an bilmiyorum.
Sizin deneyiminizi bekleyeceğim.

@591529 @BayEgo Hocalarım merhaba, kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum bu konu hakkında. Fakat B1000S'in fiyatının zamlanması ve bir üst model olduğunu düşündüğüm cihazın daha avantajlı fiyata gelmesi beni bu cihazı almayı düşündürdü. Yorumları da gayet iyi, cihazın seyahat kılıfı da var üstelik. Yanlışım yoksa hem bir üst model, hem de kutu içeriği biraz daha zengin. Seri 5 B1000S 3400 TL olmuşken, bu cihaz Amazon'da 4000 TL'ye alınabiliyor. Siz ne dersiniz? İkisinden birisini çok kısa bir zaman içerisinde alacağım.

@591529 @BayEgo Hocalarım merhaba, kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum bu konu hakkında. Fakat B1000S'in fiyatının zamlanması ve bir üst model olduğunu düşündüğüm cihazın daha avantajlı fiyata gelmesi beni bu cihazı almayı düşündürdü. Yorumları da gayet iyi, cihazın seyahat kılıfı da var üstelik. Yanlışım yoksa hem bir üst model, hem de kutu içeriği biraz daha zengin. Seri 5 B1000S 3400 TL olmuşken, bu cihaz Amazon'da 4000 TL'ye alınabiliyor. Siz ne dersiniz? İkisinden birisini çok kısa bir zaman içerisinde alacağım.

Ne aldınız hocam? Memnun musunuz? Detay verebilirseniz süper olur

Ne aldınız hocam? Memnun musunuz? Detay verebilirseniz süper olur
Merhaba, linkini attığım cihazı satın aldım. Memnunum diyebilirim fakat olmaması gereken, rahatsız olduğum tarafları var. Cihaz tahriş ediyor. Ve boyun kısmında gerçekten zorlanıyor. Bunu cihazı almadan önce de yorumlarda görüyordum zaten. Ekstra bir zaman kaybı ve tahriş olarak geri dönüyor size.

Yüz kısmını alırken de tahriş yapıyor. Tek seferde almıyor ve birden fazla seferde almak zorunda kalıyorsunuz. Eğer ki doğru hatırlıyorsam ilk aldığım zamanlarda tek sefer olmasa da 1-2 seferde traş oluyordum. Üstelik cihaza iyi baktığımı düşünüyorum. 2-3 ayda bir yıkayıp, yağlıyorum.

Şarj olma süresi gayet hızlı, yaklaşık 45 dakikada doluyor. Şarjın gitme süresi de iyi. Fakat en fazla 3-4 günlük sakalı kestiğine dair yorumlar gördüm, çok uzun sakallara uygun değil.

Eğer ki imkanınız varsa bütçenizi arttırıp daha üst güçlü bir cihaz almanızı öneririm. Özellikle sakalınız uzunsa. Bu haliyle benim beklentilerimi karşılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı