14 yaşındayım çenemde sakal çıkmaya başladı. Keçi sakal bırakcaktım ama bir türlü çıkmıyor nasıl hızlı çıkar?
14 yaşındayım çenemde sakal çıkmaya başladı. Keçi sakal bırakcaktım ama bir türlü çıkmıyor nasıl hızlı çıkar?
Kardeşim emin ol birkaç sene sonra o sakal sana zaten bela olacak. Hiç acele etme.14 yaşındayım çenemde sakal çıkmaya başladı. Keçi sakal bırakcaktım ama bir türlü çıkmıyor nasıl hızlı çıkar?
Kardeşim emin ol birkaç sene sonra o sakal sana zaten bela olacak. Hiç acele etme.
Oyle diyorsan yapmıyorum.
Başta şunu söyleyeyim; jilet vurmak sakal çıkarmak, komple bir şehir efsanesi. Sadece kılları makineye nazaran parçalayarak değilde, direk kestiği için kalın gözükmesini sağlıyor.14 yaşındayım çenemde sakal çıkmaya başladı. Keçi sakal bırakcaktım ama bir türlü çıkmıyor nasıl hızlı çıkar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.