iamironman
Hectopat
19 yaşındayım sakal ve bıyıklarım çıkıyor, gayet uzuyor, gür fakat ince tüy gibi yumuşak. Nasıl kalınlaştırabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Jiletin işe yaramadığını sadece açılı kestiği için elde sert his uyandırıyor diye biliyorum.Jilet ile kestikçe zamanla kalınlaşır.
Aynen öyle oluyor.Jiletin işe yaramadığını sadece açılı kestiği için elde sert his uyandırıyor diye biliyorum.
2-3 seneye iyice kalınlaşır muhtemelen. O yaşta benim de sakalım inceydi, şimdi bayağı kalınlaştı.Jilet mevzusu kesinlikle rivayet 17 Yaşındayım sakalım çıksın diye uğraşıyorum hep jiletle alıyorum halen yumuşak çıkıyor anlamadım gitti
ben 20yim 2 senedir jiletliyorum hala sakallar aynı hep beyaz tüyler var siyah olmuyorlar ne zamna olcak2-3 seneye iyice kalınlaşır muhtemelen. O yaşta benim de sakalım inceydi, şimdi bayağı kalınlaştı.
Genetiğinde yok demek ki, bu yaşa kadar kalınlaşmadıysa artık biraz zor.ben 20yim 2 senedir jiletliyorum hala sakallar aynı hep beyaz tüyler var siyah olmuyorlar ne zamna olcak![]()
ve babamında 20 den sonra cıkmış öyle diyorbabama benziyorum ve babamda var baba tarafında herkestede var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.