Sakal ve bıyığın çıkması nasıl azaltılır?

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Hocalarım ilk olarak merhaba. Bende bir sıkıntı var bugün jiletle aldığım sakal yarın gene ucundan çıkıyor. Bende bıktım her gün her gün uğraşmaktan. Bir kremdir değişik bir şeydir vs bildiğiniz bir şey var mı sakal çıkmasını durdurmak veya azaltmak için? Sadece sakal değil tüm vücut için de olabilir.

Maalesef hocam. Benim gibi her gün tıraş olabilirsiniz. Tek çözüm lazer, onu da önermem sakal veya bıyık için.

Yaşım tutsa dahi ki tutmuyor oraya maalesef para vermeme harcamam gereken daha gerekli yerler var. Kremler vs var sözde işe yarar mı ki onlar bilginiz var mı?

Yaşım tutsa dahi ki tutmuyor oraya maalesef para vermeme harcamam gereken daha gerekli yerler var. Kremler vs var sözde işe yarar mı ki onlar bilginiz var mı?

Hocam kıl dökücü krem var fakat onlar yüze uygun değil. Bence uygun fiyata tıraş makinesi alın, 5 dakikanızı almaz. Tabii jilet daha iyi kesiyor. Seçim sizin.

Hocam kıl dökücü krem var fakat onlar yüze uygun değil. Bence uygun fiyata tıraş makinesi alın, 5 dakikanızı almaz. Tabii jilet daha iyi kesiyor. Seçim sizin.

O kremler vücutta işe yarar mı? Veya sakalı değil de vücut kıllarını almak için makine uygun olur mu?

O kremler vücutta işe yarar mı? Veya sakalı değil de vücut kıllarını almak için makine uygun olur mu?

Vücut kılları için ayrı vücut tipi makineler var. Veya hem yüz hem vücutta kullanılan Philips Oneblade gibi makineler var. Doğrusu bence vücut için sıfır bir görüntü istiyorsanız kesinlikle Veet Erkek Kıl Dökücü alın. En iyi tüy dökücü krem o, bizzat denedim. Ama ben tam kökünden almıyorum, makineye 3 numara başlık takıp öyle alıyorum. Sıfır almak istiyorsanız dediğim gibi yukarıdaki kremi öneririm.

Vücut kılları için ayrı vücut tipi makineler var. Veya hem yüz hem vücutta kullanılan Philips oneblade gibi makineler var. Doğrusu bence vücut için sıfır bir görüntü istiyorsanız kesinlikle veet erkek kıl dökücü alın. en iyi tüy dökücü krem O, bizzat denedim. Ama ben tam kökünden almıyorum, makineye 3 numara başlık takıp öyle alıyorum. Sıfır almak istiyorsanız dediğim gibi yukarıdaki kremi öneririm.

3 numara başlık ile nasıl oluyor hocam? Hangi modeli kullanıyorsunuz? Bahsettiğiniz kremi görmüştüm Trendyol da bakabilirim sağ olun.

Philips mg 7720 modelini düşündüm 1600TL 14 farklı başlığı varmış ancak 1600 biraz yüksek doğal olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı