Sakala jilet vurulursa daha gür çıkar mı?

Waytt

Decapat
Daha fazla  
Selam, öncelikle lise 3'e gidiyorum ve biyiklari 2 haftada 1 aliyorum fakat çenemde çıkmasını istiyorum. Jilet vursam herhangi bir sıkıntı olur mu?

Sakalın gür çıkmaz bu şehir efsanisi maalesef sakalın çıkmasını en çok istediğin yeri daha az kes tıraş makinesi ile rahat yaparsın bu işi ilk kez yapıyorsan berberde bir deneme yap ki ilk sefer de yapısını bozulmasın yoksa dışarıdan çok itici görünürsün

Jilet sakalın ucunu eğimli kestiği için tekrar uzadığında daha sertmiş gibi geliyor çünkü sakalın ucu daha sivri hale geliyor yani dokununca basınç alanı küçülüyor bu da sanki daha fazla çıkmış gibi hissttiriyor;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam, öncelikle lise 3'e gidiyorum ve biyiklari 2 haftada 1 aliyorum fakat çenemde çıkmasını istiyorum. Jilet vursam herhangi bir sıkıntı olur mu?

Tam açıklamasını yapamayacağım ama kesildikten sonra çıkış şekilden dolayı görünüşü daha kalın oluyor sakalların durumu şu anda izah edemiyorum ama görünüşte aslında çok görmediğin yüzündeki sakallar daha belirginleşir sadece.

Amacım sadece çenede çıkması bıyıktakini makineyle alıyorum zaten jilet kullanmadığım için sordum.

Tam açıklamasını yapamayacağım ama kesildikten sonra çıkış şekilden dolayı görünüşü daha kalın oluyor sakalların durumu şu anda izah edemiyorum ama görünüşte aslında çok görmediğin yüzündeki sakallar daha belirginleşir sadece.
Çenede çıkmasını istiyorum yapsam fayda eder mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı