Sakarya Casper yetkili servis nasıldır?

kullanilmiyorr

Hectopat
Ben yarın bilgisayarımı RAM takviyesi ve içinin temizlenmesi + termal macun için Casper yetkili servise götüreceğim. Fakat Google Maps'tan baktığım kadarıyla hiç güven vermedi. Daha çok mahalle bilgisayarcılarına benziyor. Bilgisayarın zaten başında duracağım bitene kadar ama bir de size sorayım dedim. Buraya götürülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim sende fazla parça ve fazladan RAM vardı aldım termal macun sürmüşler onu da çıkardım. Para kazanmak için yapıyorlar firmalar biliyorum da konuşuyorum kardeşim. 100 at yeter hayırlı olsun bu haliyle GTA 2077 oynatır.

Hocam, resimlerde yetkili servis görmedim. Tekel bayisi var. Yanında da ufak bir bilgisayarcı var. Bence, yetkili servis değil. İstersen İzmit'e gel. Belsa Plaza'da Albay Bilgisayar var. Temiz yerdir.

Bilgisayarın başında duramazsınız. Teslim eder büyük ihtimal ertesi gün alırsınız.
Yapacağı iş maksimum aslında 1 saatlik iş teslim etmek istemiyorum korkuyorum.
Kardeşim sende fazla parça ve fazladan RAM vardı aldım termal macun sürmüşler onu da çıkardım. Para kazanmak için yapıyorlar firmalar biliyorum da konuşuyorum kardeşim. 100 at yeter hayırlı olsun bu haliyle GTA 2077 oynatır.
Komik değil. Mizahınızı konu dışı bölümlerinde yapın.
Hocam, resimlerde yetkili servis görmedim. Tekel bayisi var. Yanında da ufak bir bilgisayarcı var. Bence, yetkili servis değil. İstersen İzmit'e gel. Belsa Plaza'da Albay Bilgisayar var. Temiz yerdir.
Haritada yanlış gösterilmiş sanırım bende göremedim. Arkaya çevirirseniz Bilgisayar Teknik Servis yazan bir yer var. Casper'in resmi sitesinde de yetkili teknik servis olarak burası gözüküyor. İzmit'e gitme veya gönderme şansım yok şuan. Ne yapsam?

Gidin hocam. Sonuçta yetkili servis. Belki, adamlar işin ehlidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı