Oynayıp da en fazla keyif aldığınız oyun

2011'den beri oynarım çocukluk oyunumdur. Bir türlü bırakamam, bıraksam da 3 ayı geçmez tekrar başlarım. 😄 Eğer tekrar başlamayı düşünürsen Heredur serverinde nickini yaz yardımcı olurum baya, arkadaşım da yok zaten beraber oynarız.
Hocam oynamaya devam ediyormusunuz ?

Eskilerden çok var saysam bitmez ama bir tane söyleyecek olursam; prince of persia.
Şimdilik keyif aldığım bir oyun yok Deceit oynuyorum oda yalancıların oyunu olduğu için.
Cyberpunk 2077 yenilerde 1. sırada olacak eminim. Keşke ertelenmeseydi.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Geçen gün kendi arkadaşlarımla bu tarz bir muhabbet ettik. Hepimizden farklı şeyler çıktı. Geçmişe dönüp baktığımızda herkesi derinden etkileyen gerek hikayesi gerek oynanışı olarak bir oyun vardır mutlaka. Bende böyle bir konu açmak istedim. Size göre sizi en çok etkileyen, en fazla keyif aldığınız, oyunu bitirince bittiği için içinizde bir hüzün oluşturan oyunlar nelerdi?

Benimkisi Witcher 3. RPG oyunları çok seviyorum ve Witcher'ın Epic evreni inanılmaz hoşuma gidiyor. Tüm DLC paketleriyle tüm seriyi bitirdim ve bittiği için gerçekten içimde bir hüzün oluşmuştu.

Rainbow Six: Siege.
Alan Wake 2
Dead Cells.
Elden Ring.
Çok baba oyunlar oynadım ama bunlar bende büyük etki bıraktı.

Bir de Far Cry 4, 5, Primal, CoD Black Ops 2 muhtemelen çocukluğumda oynadığım için çok keyif vermişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı