Sakarya işletme vs Sakarya iktisat

Hocam tekrar rahatsız ettiğimi için özür dilerim bir soru daha var da kafamda Sakarya da staj bulma ihtimali nasıl ilk seneden veya ikinci seneden itibaren staj bulabilir miyim veya siz buldunuz mu?
Ben bu dönem kariyer kapisi üzerinden staj buldum ancak sakarya da büyük otokar fabrikası ve Toyota good year gibi büyük fabrikalar var kendini yeterince geliştirirsen staja giden arkadaslarım var.

Hocam tekrar rahatsız ettiğimi için özür dilerim bir soru daha var da kafamda Sakarya da staj bulma ihtimali nasıl ilk seneden veya ikinci seneden itibaren staj bulabilir miyim veya siz buldunuz mu?
Ancak şu aklında olsun çoğu yer 1 ve 2.sinifta stajyer almıyor 3.sinif en az

Çok teşekkürler hocam çok yardımınız dokundu gerçekten

O zamanlar başlamak istememin sebebi tecrübe kazanmak para almasamda kabul yani.

Çok teşekkürler hocam çok yardımınız dokundu gerçekten

O zamanlar başlamak istememin sebebi tecrübe kazanmak para almasamda kabul yani.
Bende aynı senin gibi düşünüyordum ancak her yerden red aldım. CV ne bakmıyorlar bile emin ol

Rica ederim ne demek.

Şansıma Anadolu Üniversitesi İİBF kapandı inanılmaz arada kalıyorum herkes okunmaz diyor iç mimarlık mı yazsam diyor İstanbul'da uluslararası ticaret mi yazsam yoksa YBS mi yazsam İç Anadolu'da filan inanılmaz kararsızım hali hazır ön lisans bitirdim tıbbi görüntüleme biri diyor git memur bilmiyorum ne yapacağım.

Hocam kime sorarsan sor hiçbir bölüm okunmaz diyorlar zaten. Her bölümden işsiz kalırsın kendini gelistirmen lazım. Neyi seviyorsan onu yap bence

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sakarya iktisat yazdım hocam 2.senem bitti. Soruların varsa alabilirim.
Hocam selam bu sene Sakarya iktisat ile Kocaeli iktisat düşünüyorum. Başka bir başlığınıza yazdım dönüş yapmamıştınız. İlk tercihe hangisini yazacağım konusunda arada kaldım. Akademik kadro, erasmus vb. şeylerde Sakarya daha iyi gibi ama Kocaeli'nin sıralaması Sakarya'ya göre 70k daha ileride bu yüzden arada kaldım. iki okulu da gezdim gördüm. Her iki üniversitede okuyan arkadaşlarım kendi üniversitelerini övdüğü için tarafsız bir yorum yapamıyorlar. ama okuyan birisi olarak size sormak istiyorum
1. Sakaryayı tercih ettiğiniz için pişman mısınız ?
2. Kocaeline göre dezavantajlı yönleri var mı?
3. Kocaelinde stajı kendimiz ayarlıyormuşuz ki bunun için hem okul yardımcı olmuyor hem de son sınıf dersler saat 5 e kadar olduğu için staj yapmalık bir zaman dilimi kalmıyormuş. Sakaryada da durum böyle mi?
4. Sakaryadaki ders programındaki hukuk yoğunluğu kocaelinden 3 kat fazla. Sizce bu durum avantajlı mı benim için?
5. Kocaelinde okuyan arkadaşlarım bizim diplomamız daha prestijli daha güçlü falan diyorlar ama herhangi bir somut kanıt gösteremiyorlar. Sizce de öyle mi?
6. Bu biraz kampüsle ilgili olacak. Okulu gezip gördüğümde çevrede pek market kafe göremedim. Öğrencilerin part-time çalışma imkanı var mı okul çevresinde?

1. Tekrar olsa sıralamam gene aynı üniversiteleri tutsa yine sakarya tercih ederim
2. Kocaeline gitmedim ancak sakarya üniversitesi kampüs anlamında çok çok daha iyi ve gelişmiş
3. 1.ogretim de şu ana kadar dersim en geç 5 de bitti zaten staj konusunda zorunlu staj olmadığından kendin buluyorsun. Şuan staj yapıyorum zaten.
4. Hukuk derslerinin bazısı kolayken bazısı çok zor sözel sevmeyen biryseniz 2.sinifa kadar yorabilir.
5. Kimse kendi okuluna kötü demez. Okul sıralamasında sakarya daha önde ama bu sakaryayı bana göre kocaeliden çok çok daha iyi yapmıyor. Bana göre kendini geliştirmen önemli diplomanın önemi çok daha azaldı.
6. Çevrede göremezsin çünkü kampüs çok çok yeterli aşağıda marketin, tüm otobüslerin kalktığı terminal, ücretsiz kampüs ici ulaşım ucuz ve lezzetli yemek, bol bol oturulacak alan. Kampüs çok yeterli. Partime olarak işkur öğrenci programına başvurabilir veya kyk yurtta öğrenci olarak çalışabilir veya yurt Çevresinde part time çalışacak alan var.
Vaktim az olduğundan bu kadar cevaplayabildim. Sorun varsa cekinmeden sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…