1. Tekrar olsa sıralamam gene aynı üniversiteleri tutsa yine sakarya tercih ederim
2. Kocaeline gitmedim ancak sakarya üniversitesi kampüs anlamında çok çok daha iyi ve gelişmiş
3. 1.ogretim de şu ana kadar dersim en geç 5 de bitti zaten staj konusunda zorunlu staj olmadığından kendin buluyorsun. Şuan staj yapıyorum zaten.
4. Hukuk derslerinin bazısı kolayken bazısı çok zor sözel sevmeyen biryseniz 2.sinifa kadar yorabilir.
5. Kimse kendi okuluna kötü demez. Okul sıralamasında sakarya daha önde ama bu sakaryayı bana göre kocaeliden çok çok daha iyi yapmıyor. Bana göre kendini geliştirmen önemli diplomanın önemi çok daha azaldı.
6. Çevrede göremezsin çünkü kampüs çok çok yeterli aşağıda marketin, tüm otobüslerin kalktığı terminal, ücretsiz kampüs ici ulaşım ucuz ve lezzetli yemek, bol bol oturulacak alan. Kampüs çok yeterli. Partime olarak işkur öğrenci programına başvurabilir veya kyk yurtta öğrenci olarak çalışabilir veya yurt Çevresinde part time çalışacak alan var.
Vaktim az olduğundan bu kadar cevaplayabildim. Sorun varsa cekinmeden sorabilirsin.