Sakarya ISS önerisi

MertcanKlc

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 ay sonra Superonline taahhütümüz bitecek. Memnun olmadığımız için değiştirmeye karar verdik. Sizden ISS önerisi bekliyorum.

Screenshot_1.png

Türk Telekom hakkında bir bilginiz var mı?

Oyunlar konusunda kötü bir ISS. Pingde sabit bir şekilde yükselme yaşarsan yardım etmıyorlar. MH bilgisiz insanlardan oluşuyor. Fiyat olarak da pahalı bu yüzden tavsiye etmem. Upload hızını indirme hızı diyen MH hayır gelmez. TürkNet ve Millenicom taahhütsüz firmalar hangisinde daha iyi internet deneyemi alırsan onda kal.

KabloNet varsa diğer sağlayıcıları unutun. İlk iş Türksata başvurun. 100 lira 100mbs sınırsız internet, 1000 dakka her yöne konuşma, ve yüzlerce HD sinema, dizi, film ve belgesel kanalı kampanyaları var.

Yaklaşık 2 ay sonra Superonline taahhütümüz bitecek. Memnun olmadığımız için değiştirmeye karar verdik. Sizden ISS önerisi bekliyorum.

Eki Görüntüle 723020
Eğer Kablonet altyapın varsa kesinlikle Kablonet. Hem uygun fiyatlı hem de teknik desteği 10 numara. Altyapı kontrolü için Uydunet Fiber İnternet Alt Yapı Sorgulama | Türksat Kablonet adresinden bilgi alabilirsin. Kampanyalar hakkında bilgi almak istersen Kablonet - Türksat Fiber Kablonet Web Sitesi | 0850 888 0 333 adresinden bilgi alabilirsin.

KabloNet varsa diğer sağlayıcıları unutun. İlk iş Türksata başvurun. 100 lira 100mbs sınırsız internet, 1000 dakka her yöne konuşma, ve yüzlerce HD sinema, dizi, film ve belgesel kanalı kampanyaları var.
Eğer Kablonet altyapın varsa kesinlikle Kablonet. Hem uygun fiyatlı hem de teknik desteği 10 numara. Altyapı kontrolü için Uydunet Fiber İnternet Alt Yapı Sorgulama | Türksat Kablonet adresinden bilgi alabilirsin. Kampanyalar hakkında bilgi almak istersen Kablonet - Türksat Fiber Kablonet Web Sitesi | 0850 888 0 333 adresinden bilgi alabilirsin.
Maalesef kablonet altyapısı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı