Sakaryasporluyuz Yoctopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 Sakarya'nın adapazarı ilçesi Sakarya mahallesinin 75-80 sokağı var. Buralara GigaFiber gelecek mi? Bazı yerlerde gördüm merak ettim sormak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2021
Sakarya'nın adapazarı ilçesi Sakarya mahallesinin 75-80 sokağı var. Buralara GigaFiber gelecek mi? Bazı yerlerde gördüm merak ettim sormak istiyorum.
Çözüm TurkNet Destek Ayşegül 2 Aralık 2021 Sakaryasporluyuz dedi: Sakarya'nın adapazarı ilçesi Sakarya mahallesinin 75-80 sokağı var. Buralara GigaFiber gelecek mi? Bazı yerlerde gördüm merak ettim sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlar arasında bulunuyor
Sakaryasporluyuz dedi: Sakarya'nın adapazarı ilçesi Sakarya mahallesinin 75-80 sokağı var. Buralara GigaFiber gelecek mi? Bazı yerlerde gördüm merak ettim sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlar arasında bulunuyor
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Aralık 2021 #2 Sakaryasporluyuz dedi: Sakarya'nın adapazarı ilçesi Sakarya mahallesinin 75-80 sokağı var. Buralara GigaFiber gelecek mi? Bazı yerlerde gördüm merak ettim sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlar arasında bulunuyor Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Sakaryasporluyuz dedi: Sakarya'nın adapazarı ilçesi Sakarya mahallesinin 75-80 sokağı var. Buralara GigaFiber gelecek mi? Bazı yerlerde gördüm merak ettim sormak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlar arasında bulunuyor