Sakin oyun tavsiyesi

tomb raider oynayabilirsin çok iyi seridir crysis serisini oynayabilirsin türkçe seslendirme fln var keza mafia serisi de iyidir akar the witcher da çok iyi seri tabi bunlar bilinen oyunlar ama oynamadıkların varsa hepsinin hikayesi iyidir yani metro serisi olabilir şuan aklıma gelenler bunlar

Selam arkadaşlar, bu yıl sınav senem ve derslerden sonra oynamak için chill oyunlar arıyorum. Bütün gün evde olduğum için akşam saatleri bana kalıyor.
Bu arada Valorant, LoL, CS gibi oyunlardan bıktım. Eşleştirme sistemi berbat, gelen kişiler hayattan soğutuyor. Arkadaşım olmadığı için bu oyunlar çok sarmıyor. Bildiğiniz kafa dağıtmalık oyunları yazabilir misiniz?
Not: Online oyun önerebilirsiniz fakat 5V5 takımlılardan ziyade solo girebileceğim tarzda olursa daha iyi olur.
The Long Dark (Özellikle sonbahar ve kış aylarında efsane sarar)
Stardew Walley (Gece chillemek için on numaradır can sıkıntını vs alır)
Hollow Knight
Ori

En sevdiğim oyundur hocam :D. Konu sahibi sakin sakin takılabilir oyunda. Manzaraları çok güzeldir.

Sen seviyorsun ya bir tek sen severek bitirdin. Ben bitirmedim sanki.:DRDR 2 candır. Yeni bir OLED panel düşünüyorum. 55 inç bir kez orada oynayıp bitirmeyi düşünüyorum. Savem de duruyor zaten. 😍

Lake. Fazlasıyla sakin, babası ve annesi tatile gitmiş bir yazılımcının babasının yerine posta dağıtmasını anlatıyor. Grafikleri olsun oynanışı olsun fazlasıyla kafanız dağılır.

55 inç OLED ekranda bayağı güzel bir oyun deneyimi olur hocam. İyi oyunlar şimdiden 🤠.

Teşekkür ederim. Allah herkese daha iyisini nasip etsin. Şu aldıklarımın borcunu ödeyim. Sıra ona gelecek. Bu ülkede bir şeyler almak her geçen gün zorlaşıyor.:)

Doom Eternal olabilir.

Fiyatı biraz tuzluymuş ama bakabilirim güzele benziyor

Oynadım hocam onu. Teşekkürler

Kafa dağıtıp birkaç saat takılmalık The Planet Crafter var. Tavsiye ederim arada girip bakıyorum. Tek sarmayabilir belki ama oyunun içeriği ve vadettikleri çok iyi. Farklı bir tema olduğu için ben beğenmiştim.

Oynanış videolarını izlemiştim. Tek başıma biraz zor olur ama oynanabilir.

RDR 2 oynamıştım hocam en sevdiğim oyundur kendisi.

Arkadaşınız varsa girin dyingh lıght oyna reis. The Forest olabilir. Rust olabilir. Güzel bir sistemin var birçok oyunu açar. Valorant gibi oyunlara üst üste oynarsan bayar. Batman serisi tavsiyem. Şu an aklıma gelen bunlar.

Profil resmine bakınca RDR 2 sahibi gelmiş gibi gördüm vallahi.:D

Dying Light 2 ve The Forest bitirmiştim hocam. Batman serisi ve Dying Light ilk oyununa bakabilirim teşekkürler.

Journey, Death Stranding tarzı oyunlara bakabilirsiniz. Şu an da aklıma bunlar geldi. Arkanıza yaslanın manzaranın keyfini çıkarta çıkarta oynayın. Death Stranding'de aksiyon da var ama yine de önerdim.

Death Stranding 2-3 saat kadar oynamıştım sonra devam etmedim tekrar başlanır mı?

Kafa dağıtmalık oyun olarak Mortal Kombat 11 öneriyorum ilk bakışta böyle bir dövüş oyunu tuhaf gelebilir ama çok eğlenceli combat sistemi var yapay zekaya karşı veya Online.

Oyun Game Pass'te varmış. En son Mortal Kombat X oynamıştım benzer oyunlarsa devam ederim teşekkürler hocam

Tomb Raider oynayabilirsin çok iyi seridir Crysis serisini oynayabilirsin Türkçe seslendirme falan var keza Mafia serisi de iyidir akar The Witcher da çok iyi seri tabii bunlar bilinen oyunlar ama oynamadıkların varsa hepsinin hikayesi iyidir yani metro serisi olabilir şu an aklıma gelenler bunlar

Hocam saydıklarınızın hepsini oynadım :) ama Metro Exodus bitirebilirim Steam hesabımı sattığım için yarım kalmıştı

Sekiro öneririm, daha chill bir oyun yoktur.

Yok yok kalsın o kadar sabırlı bir insan değilim

The Long Dark (Özellikle sonbahar ve kış aylarında efsane sarar)
Stardew Valley (Gece chillemek için on numaradır can sıkıntını vs alır)
Hollow Knight
Ori

Hollow Knight ve ori güzele benziyor hocam oynanır

Lake. Fazlasıyla sakin, babası ve annesi tatile gitmiş bir yazılımcının babasının yerine posta dağıtmasını anlatıyor. Grafikleri olsun oynanışı olsun fazlasıyla kafanız dağılır.

Güzelmiş hocam seviyorum bu tarzı teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı