Sakinleștirici almak ilerde sorun yaratır mı?

XxxPhoenixxX

Picopat
Merhaba, bu yıl TYT-YDT sınavına girerken birden süreden dolayı strese kapılıp odağımı kaybettim. Normalde böyle şeyler yaşamıyorum bu yüzden bu sene sınava girerken psikologdan sakinleştirici bir hap alsam sicilimde, kaydımda herhangi bir şey yazar mı? Zamanında ögretmenimin arkadaşı bu durumda tekrar ilaçla girmiş ve sıkıntı yaşamamış. Ögretmen olmak istedigim için sicil vb. durumlar benim için önemli. Ayrıca bu gibi ilaçlar alırsam herhangi bir dezavantajı olur mu?

Yaşarsın.

Sigara içen birinin sigara içmediği zamanki yoksunluk hissini yaşarsın. Bu tür haplar kullanmak yerine derin derin nefes alarak kendinizi sakinleştirin. Hap çözüm değildir tamamen psikolojik.

En iyi sakinleştirici, "dünyanın sonu değil" anlayışını benimsemek. Basit basit sınavlar için bu tür yollara başvurmamanızı tavsiye ederim.

Genelde böyle heyecam yaşamam "dünyanın sonu degil" başka yollar yok mu derim normalde ama girdigin sınav basit bir sınav degil hayatını şekillendiren bir sınav bu yüzden bu anlayış geçersiz kalıyor.

Merhaba, bu yıl TYT-YDT sınavına girerken birden süreden dolayı strese kapılıp odağımı kaybettim. Normalde böyle şeyler yaşamıyorum bu yüzden bu sene sınava girerken psikologdan sakinleştirici bir hap alsam sicilimde, kaydımda herhangi bir şey yazar mı? Zamanında ögretmenimin arkadaşı bu durumda tekrar ilaçla girmiş ve sıkıntı yaşamamış. Ögretmen olmak istedigim için sicil vb. durumlar benim için önemli. Ayrıca bu gibi ilaçlar alırsam herhangi bir dezavantajı olur mu?

Sicil hakkında bir şey diyemem fakat bunları kullanınca devamlılık ve doz artışı oluyor diye biliyorum bir yerden sonra kesmiyor kendinizi eve kapatmayın çıkın dolaşın gezin biraz daha iyi gelecektir bundan 5 6 yıl sonra hayatım ve yaşamım daha önemliymiş dersiniz.

Yaşarsın.

Sigara içen birinin sigara içmediği zamanki yoksunluk hissini yaşarsın. Bu tür haplar kullanmak yerine derin derin nefes alarak kendinizi sakinleştirin. Hap çözüm değildir tamamen psikolojik.
Çok fazla içtigin zaman böyle olacagını düşünüyorum ama benim içecegim zaman 2 gün olacak bu 2 gün boyuncada beyin uyuşuklugu gibi durumlar yaşayıp yaşamayacagım önemli.Bu yüzden bilgili olan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur.

Genelde böyle heyecam yaşamam "dünyanın sonu degil" başka yollar yok mu derim normalde ama girdigin sınav basit bir sınav degil hayatını şekillendiren bir sınav bu yüzden bu anlayış geçersiz kalıyor.

Haklısınız bu tür önemli şeyler hayatımızda çok büyük etkiye sahip ama kendini sıkarsan daha çok zarar edersin.

Çok fazla içtigin zaman böyle olacagını düşünüyorum ama benim içecegim zaman 2 gün olacak bu 2 gün boyuncada beyin uyuşuklugu gibi durumlar yaşayıp yaşamayacagım önemli.Bu yüzden bilgili olan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur.
Ben kullanmadım ama duyduğum kadar kafandaki herşeyden mahrum ediyor seni

@XxxPhoenixxX hocam, ilk başta düzeltme yapmak isterim. Psikolog ilaç yazma yetkisi yok. Sen psikiyatriye gitmişsin. İlaç kullanmak ise askerlikte direkt olarak elenme sebebi. Her şeye bakıyorlar. Psikoloji bozuk alan subay olamaz. İlaç bende kullanıyorum, o yüzden söyledim. Askerlik örnek olarak verdim.

@XxxPhoenixxX hocam, ilk başta düzeltme yapmak isterim. Psikolog ilaç yazma yetkisi yok. Sen psikiyatriye gitmişsin. İlaç kullanmak ise askerlikte direkt olarak elenme sebebi. Her şeye bakıyorlar. Psikoloji bozuk alan subay olamaz. İlaç bende kullanıyorum, o yüzden söyledim. askerlik örnek olarak verdim.

O zaman mecburen yapacak bir şey yok. Hem beyini uyuşturup hem de ileride hayatıma engel olursa kardan çok zararı çok fazla olur. Bilgi veren herkes için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı