Salad. IO güvenilir midir?

gads

Hectopat
Yer
Kocaeli
Birkaç gün salad. IO ile mining yaparak Discord Nitro almayı düşünüyorum bilgisayarıma zarar verir mi herhangi bir sıkıntı yaratır mı?

2 haftadır aralıksız kullanıyorum Total'de 100 dolardan yüksek bir kazanç sağladım, herhangi bir zararını görmedim.

İşin içinde "Mining" bulunduğu için bilgisayarınızı yoracaktır fakat bozulacak seviyeye getiremez o kadar uzun bir işlem değil yapabilirsiniz bir şey olacağını sanmam

GTX 1660 ile saatte ortalama 32 cent veriyor.
2 tane Nitro Classic ve bir tane de 5 dolarlık prepaid Visa cart aldım.

Hocam bende RX 570 8 GB var 2 gün günde 10 saat yapsam Nitro alabilir miyim?

Mining yaparken üstteki Earn kısmına basın orada overview gibi bir şey olacak orada 15 dakikada bir güncellenen istatisliklere bakarak anlayabilirsin.
Ödüller salisesinde geliyor.

Hocam benim korkum ben bunu yaptıktan sonra bunu silicem sildikten sonra veya ben izin vermeden bilgisayarımda mining yapmaz değil mi?

Hocam benim korkum ben bunu yaptıktan sonra bunu silicem sildikten sonra veya ben izin vermeden bilgisayarımda mining yapmaz değil mi?
Yok hocam yapmaz. Salad.IO güzel bir şey.
Bende başlamayı düşünüyorum.

Hocam peki bilgisayarda bir etki bırakırmı oyunlarda aldığım FPS olarak dediğim gibi birkaç gün kullanacağım ve ekran kartıma zarar gelmesini istemiyorum.

Hocam bende RX 570 8 GB var 2 gün günde 10 saat yapsam Nitro alabilir miyim?

Tam tamına net bir cevap veremiyorum ama muhtemelen alabilirsiniz.
Hocam peki bilgisayarda bir etki bırakırmı oyunlarda aldığım FPS olarak dediğim gibi birkaç gün kullanacağım ve ekran kartıma zarar gelmesini istemiyorum.

Dediğim gibi 2 haftadır kullanıyorum açıkken bile oyunlarda FPS'im düşmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…