Salad. IO zararlı mı?

Brummbar

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2021
Mesajlar
584
Çözümler
1
Yer
Bursa
Öncelikle merhabalar, ben dün salad. IO yükledim arkadaşlar aracılığı ile. İlk önce inanmamıştım scam olduğunu sandım. 1 günlük kazmam sonucu 5$ elde ettim X2 kazma sayesinde ve bugün de deneme amaçlı Nitro aldım. Daha saniyesi geçmeden maile gönderdiler ve kullandım. Şimdi kafam da 2 soru var;

GTX 1660 ile bu programı yapsam kartıma ne gibi etkisi olur.
Etkisi çok az oldu diyelim fazla bir elektrik faturası gelir mi?

Şu an ailemle kaldığımdan ötürü bize aylık 150-200₺ elektrik faturası geliyor. Ben zaten bilgisayarı hiç kapatmayan biriyim hatta rekorum bile vardır 15 gün kadar bilgisayarı kapatmadım. Sadece ekranı söndürüp uyuyordum programlarım kapanmasın diye veya indirdiğim şey insin diye. Şimdi ben Salad'ı arkada açık bırakıp PC açık bıraksam hani bu ay elektrik faturası böyle patlamaz değil mi? 350-400₺ gibi fiyatlar gelir mi? Bu 2 soruyu çok merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca tamamen kendimi mining işine vermek istemiyorum sadece 1 veya bilemedim 2 ay yaparım. Maksimum 100$ sanal kart almak için.
 
Hocam bende de GTX 1660 var ben de aldım anında nitroyu.
Eğer zaten hep bilgisayarı açık bırakıyorsan çok yaralı. Ama 100 doları bir ayda kazamazsın diye düşünüyorum.
 
Sakın yapmayın. Ekran kartınızı öldürürsünüz. İnternet üzerinden sanal VDS alın ve oradan kazın.

Yani onu çok araştırdım ben de ama ben hep yapmayacağım için o fiyatlara almam VDS ekran kartı kısmına gelirsek bazı kesimler zarar vermez diyor bazı kesimler verir diyor şimdi arkadaşın dediği gibi Cyberpunk gibi oyunlar daha fazla ekran kartı kullanımı ve daha fazla ısı yaratıyor ben bunu yaparken maksimum 50 derece gördüm çok ısınmıyor kartım.
 
Hocam ben de alıcaktım araştırayım biraz.

Hocam bunu buldum.
Moderatörler yanlış bilgilendirme diye işaretlemiş! Benimde steam bölgem Türkiye. Fakat Amazon.com'dan aldığım steam 20$ - 50$ kodlarını sorunsuz kullanıyorum. Güncel kurdan çevrilip hesabıma ekleniyor. Ayrıca bilgisi olmayan tahminlerle yorum yapmasın!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı