Salgından sonra devletler arası güç dengesi nasıl olur?

Madem liste yapılıyor ben de yapayım. Bence 1. Wakanda olacak. (Wakanda forever!) 2. ve 3. de Wakanda'dan gizlice vibranyum rezervi yapmış olan sınır komşularından çıkacak. İntikamcılardan intikam almak isteyen Sokovia da 4. olur. :D

ABD'nin olmadığı listede Rusya hangi ekonomik güçle, hangi halkla 2. güç olacakmış? :D Adamlar maddi imkansızlıklardan donanmayı yenileyemiyorlar, yıllardır projesi devam eden uçağa yeni motor geliştirmekten bile vazgeçmek üzereler. O mother Russia zamanları geride kalalı çok uzun zaman oldu, elinde soğuk savaş döneminden kalma nükleer başlıklar olmasa ABD'nin de Çin'in de umursamayacağı durumdalar.

Son düzenleme:
Amerika olacak gibi gözükmüyor. Hindistan'ı ekleme sebebim nüfusundan dolayı. 1 milyon kişi ölse bile, gene de üretim için yerini dolduracak en az 10-20 milyon insan var.
Nüfusu hala artıyor zaten Hindistan'ın o yüzden 3. dediğiniz gibi bulabilirler, ama Amerika ne yapıp ne edip bence yine 3. sıraya girer.
Amerika olacak gibi gözükmüyor. Hindistan'ı ekleme sebebim nüfusundan dolayı. 1 milyon kişi ölse bile, gene de üretim için yerini dolduracak en az 10-20 milyon insan var.
Nüfusu hala artıyor zaten Hindistan'ın o yüzden 3. dediğiniz gibi bulabilirler, ama Amerika ne yapıp ne edip bence yine 3. sıraya girer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı